Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Anna Jorge
2022-12-22

Emprenedors amb talent i molt carisma que s’han convertit en els últims temps en grans influencers, una figura clau i fonamental als negocis, ja que a través d’ells podem conèixer millor el món laboral en el que ens trobem.A aquest post, et presentem als top 10 influencers d’Espanya, Coneix-se’ls!

Aquesta emprenedora va ser nombrada al 2012 com una de les 100 Dones Líders a Espanya a la categoria d’Emprenedores i Innovadores per Mujeres&Cia. Es Cofundadora i CEO de El arte de medir, sòcia de KSchool i ha estat l’única espanyola finalista al 2011 del premi internacional d’ Excel·lència Web Analytics Rising Star, que atorga la Web Analytics Association.Si ets amant de l’ analítica web, has de visitar el seu blog ¿Dónde está Avinash cuando se le necesita?

  • Albert Cañigueral

Fundador de Consumo Colaborativo i Connector de OuiShare. Es considerat com un referent dins del món de l’ economia col·laborativa, un sector que als últims anys està augmentant la seva presència dins el marc empresarial nacional, degut a les diferents iniciatives que neixen per a satisfer les necessitats dels clients actuals.

  • Carlos   Blanco

Si hi ha alguna cosa que caracteritza a aquest influencer espanyol, és la seva actitud 100% emprenedora. És fundador i CEO de Nuclio Venture Builder i de Conector Startup Accelerator.Al 2012 i 2013 va ser escollit como una de les 500 persones més influents d’ Espanya pel diari El Mundo i al 2014 va rebre el reconeixement al Millor Emprenedor 2014 pels premis Pyme que organitzen Expansión i Ifema. AEBAN també ho ha reconegut aquest mateix any com el millor Business Angel.L’ acceleradora de startups promoguda per Carlos Blanco, Conector Spain, selecciona cada any startups amb gran potencial de creixement i, durant aquest 2016 ha escollit els Centres de Negocis Lexington per a que desenvolupin les seves idees a entorns únics i amb personalitat.

  • Elena Gómez del Pozuelo

Emprenedora e inversora de startups. Elena Gómez és la Presidenta de Womenalia i de l’Associació Espanyola de l’ Economia Digital (Adigital), a més de Fundadora de BebedeParis.com.

  • Alex Puig

És un jove emprenedor català, organitzador de Digital Currency Summit i CEO de Shotools, una eina que ajuda a empreses i persones a automatitzar la gestió estratègica de les xarxes socials.

  • Javier Martín

És un dels referents per excel·lència al món de l’emprenedoria al nostre país. Tot va començar fa més de 10 anys amb Loogic, el punt de trobada entre emprenedors, startups i inversors.

  • Ana María Llopis

A més de ser la presidenta de la cadena de supermercats DIA,  és la fundadora i CEO de la xarxa per a compartir idees, Ideas4all i una de les dones més influents a Internet.

  • Emilio Márquez

És Business Angel i emprenedor des de 1992 i Fundador de Networking Activo, on connecten professionals i empreses. És videoblogger amb el seu propi canal a Youtube i té un blog sobre emprenedoria  i Internet.

  • Marta Esteve

És una de les espanyoles més influents per la seva exitosa trajectòria empresarial a Internet. Fundadora d’empreses molt conegudes com TopRuralRentalia i SoySuper.

  • Pau Garcia-Milà

Pau Garcia és l’emprenedor més mediàtic del nostre país, ja que amb només 17 anys va fundar EyeOs, empresa que posteriorment va vendre a la coneguda Telefónica. Al 2011 va rebre el premi MIT Technology Review a l’innovador de l’any i és fundador de IdeaFoster i Leaders University. és, sense cap dubte, un emprenedor.

“La confiança en tu mateix és el primer secret de l’èxit”. 

Ralph Waldo Emerson

Compártelo

Inici de sessió