Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-12-22

Si tens al cap una idea de negoci, un dels ingredients que no ha de faltar mai a la teva estratègia és la motivació, així que des de Lexington et recomanem aquestes 10 pel·lícules imprescindibles, inspiradores i molt motivadores, aquí les tens!:

La motivació és un ingredient clau que tot emprenedor ha de tenir un compte per aconseguir l’èxit empresarial

1. Rocky (John G. Avildsen, 1977)L’historia de Rocky Balboa, escrita i protagonitzada pel conegut Sylvester Stallone, tracta sobre un home que lluita per a aconseguir el somni de ser campió de pes pesat. Una pel·lícula que demostra que amb constància i l’esperit competitiu pots arribar molt lluny.

2. Wall Street (Oliver Stone, 1987)Aquesta pel·lícula mostra el costat més negre del món dels negocis. És molt aconsellable per a ratificar-nos en el que no volem ser realment.

3. Office Space (Mike Judge, 1999)Va dirigida a aquells emprenedors que desitgen ser els seus propis caps i evitar així la desmotivació provocada per un treball corporatiu, avorrit i rutinari.

4. En busca de la felicidad (Gabriele Muccino, 2006)L’esforç constant d’un pare solter i amb problemes econòmics que ha de treure el seu fill endavant ens portarà a saber quin és el veritable significat de la felicitat. Aquesta pel·lícula t’ensenyarà que ningú s’ha de rendir mai per aconseguir allò que busca.

5. La Red Social (David Fincher, 2010)Està basada en la vida de Mark Zuckerberg durant els primers anys de la creació de Facebook i explica que no sempre és necessària una gran infraestructura per a crear una empresa i aconseguir l’ èxit, si no que una bona idea i saber com posar-la en marxa són les peces fonamentals.

6. Moneyball: rompiendo las reglas (Bennett Miller, 2012)Moneyball es basa en un equip de beisbol Oakland Athletics, qui pateix derrotes constants fins que l’entrenador veu una oportunitat de canviar l’enfocament. L’esport en general és una gran font d’inspiració i motivació i en aquesta pel·lícula a mes, aprendrem que canviar la nostra perspectiva, en molts casos, és la millor solució.

7. Jobs (Joshua Michael Stern, 2013)És una pel·lícula biogràfica amb traces fictícies que està basada en la vida d’Steve Jobs. La seva contínua iniciativa i lideratge el van portar a convertir-se en un dels genis del món de la tecnologia.

8. El lobo de wall Street (Martin Scorsese, 2014)Narra l’historia d’un jove corredor de borsa que va passar de no tenir res a crear un negoci milionari. És un clar exemple de que l’ambició i els excessos poden generar, positiva i negativament, en una persona exitosa.

9. Dallas Buyers Club (Jean-Marc Vallée, 2014)Al Woodroof li diagnostiquen sida i li donen un mes de vida, gràcies al  seu esperit de superació i  emprenedoria s’enfronta a aquesta situació. Aquesta pel·lícula mostra, a més, les diferents dificultats burocràtiques i legals que han d’encarar els emprenedors.

10. El becario (Nancy Meyers, 2015)Una jove emprenedora crea una startup de moda amb molt èxit i es veu obligada a contractar un becari. Fins aquí, tot normal. La qüestió és que el becari té 70 anys, i es a partir d’aquí on la pel·lícula aborda les diferencies laborals que existeixen entre aquestes dues generacions i que mai és tard per a plantejar-se noves metes.

Ara que s’acosten les vacances de Nadal, potser un bon moment per veure algunes d’aquestes pel·lícules i començar l’any amb les piles carregades i motivat per a enfrontar qualsevol repte que et proposis.

“Un emprenedor veu oportunitats on altres només veuen problemes”

Michel Gerbe

Compártelo

Inici de sessió