Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-06-16

Perquè haig de potenciar la creativitat a la meva empresa? Com puc fer-ho? Generaré beneficis? Són vàries les preguntes que ens venen al cap quan hem d’invertir en alguna cosa nova per a millorar el nostre negoci i adaptar-lo a l’entorn i gustos canviants dels consumidors.

És ben cert que, sigui quina sigui l’activitat de la teva empresa, apostar per la creativitat és imprescindible per a obtenir resultats positius i marcar la diferència davant la competència, és l’ ingredient clau, perfecte i necessari a qualsevol tipus de negoci. Així que, atenció a les següents claus que des de Lexington et proposem:

A una empresa, la creativitat és clau per a obtenir resultats positius i marcar la diferència davant la competència

1. Escriure a mà totes les idees i fer brainstorming

De quan en quan és aconsellable buscar temps per a relaxar la ment, agafar paper i llapis i plasmar tot el que et vingui al cap. No és el mateix reflectir les teves idees a un paper que a una pantalla d’ordinador, a mesura que escrius et poden sorgir altres de noves i ajudar-te a assentar les que ja tenies abans.

Això encara és més pràctic si ho realitzes amb tot l’equip de la teva empresa, i és el que rep el nom de brainstorming o pluja d’idees, una sessió de creativitat en ferm. Aconseguiràs conèixer així els pensaments de tots i cada un dels treballadors sobre un mateix tema.

2. Fomenta l’ intercanvi d’opinions entre els treballadors

Que tots els treballadors coneguin les tasques que desenvolupa la resta de l’equip els hi donarà una perspectiva més amplia sobre el negoci. Rebre opinions i consells constructiu d’ells mateixos pot ser beneficiós per als objectius de l’empresa, ja que farà que cada membre del staff sigui conscient dels seus punts de millora.

3. Team buildings i Afterworks

Diuen que la creativitat és un do, un talent que resideix a l’interior de les persones. Però, les empreses també han de contribuir en aquest sentit a desenvolupar el procés creatiu dels seus treballadors a través d’activitats com els Team Buildings, esdeveniments per a fomentar el treball en equip amb l’objectiu de millorar la seva relació o Afterworks, als quals s’estimula l’ imaginació dels treballadors i permeten generar noves idees en un entorn diferent al laboral i molt més distés.

 

Les activitats d’oci aconsegueixen evadir-nos de la nostra rutina de treballa i ajuda a esquivar els camins lògics i lineals que compliquen la cerca d’idees innovadores. Per això, a Lexington oferim oficines amb entorns agradables i adaptats a les necessitats de cada empresa, on reina el disseny i l’ innovació que activa la creativitat diària dels nostres clients.

Treballar a entorns flexibles, agradables i amb personalitat ajuden a evadir-nos d’allò rutinari i a estimular la nostra creativitat

 “La creativitat implica trencar amb patrons establerts per a mirar les coses d’altre manera”.

Edward de Bono

Compártelo

Inici de sessió