Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-07-21

Si ets emprenedor i has creat la teva  pròpia empresa, sabràs que el cami al èxit no és del tot fàcil. No obstant això, veure que la  teva idea de negoci s’ ha fet realitat i va prenent el rumb que buscaves es un gran motiu d’ orgull.

Imagina ara que aquesta idea de negoci porta un temps considerable en funcionament i necessita expandir-se i perseguir nous i ambiciosos objectius, com ho pots aconseguir? Has de tenir sempre en compte que “una empresa emergent” ha de tenir com a màxima prioritat treballar per aconseguir la viabilitat del seu model de negoci i haver desenvolupat un complet i escalable Business Plan que li permeti tenir una guia estratègica molt ben definida.
Una startup es l’entorn perfecte per aprendre com funciona el món dels negocis i continuar avançant en un model empresarial sòlid i amb capacitatd de creixement
En Lexington et donem els següents consells perque ho facis realitat i que, como líder empresarial, persegueixis els teus objectius:
1. No tinguis por, externalitza
Si fins  ara tu podies amb totes les tasques, consolidar la teva startup portarà probablement implícit la contratació de nou personal, així com també un augment de les gestiones burocràtiques. Per tenir tota la  paperassa al día, contracta experts que te ajudin: una assessoria (fiscal i laboral) que faci tots els tràmits pertinents, una empresa de recursos humans que realitzi els processos de selección i, si el teu pressupost t’ho permet, una agència de marketing que optimitzi les teves conversions.
2. Obté noves  vies de financiacióQuan els recursos propis i el capital llavor aconseguit ja no són suficients per dur a terme les inversions necessàries , l’obertura a noves vies de finançament esdevé imprescindible. Comptar amb l’empenta i l’ajuda d’inversors privats o venture capital pot donar-te l’empenta que busques, ja que les xifres que pots obtenir comencen a ser significativament més altes.
3. Millora el teu espai de treballUn cop tens tots aquests aspectes controlats , és hora de triar una oficina que s’adapti a les necessitats i ritmes de la teva empresa . A Lexington oferim workspaces flexibles, amb personalitat i ubicats en zones premium i inspiradores , on regna el disseny i les últimes tecnologies.
4. Actualitza els teus coneixements empresarialsSi has creat una startup , segur que hauràs après molt sobre el món dels negocis , però per estar al capdavant d’una pime has d’ampliar i actualitzar els teus coneixements empresarials a través de cursos en línia , conferències, i sobretot, a través de l’experiència d’altres empresaris que ja han passat per les teves mateixes circumstàncies.
” Només aquells que s’atreveixen a tenir grans fracassos acaben aconseguint grans èxits “,Robert F. Kennedy

Compártelo

Inici de sessió