Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

Ser capaç de fer realitat i portar a terme una idea de negoci hi ha ocasions on no és un camí de roses, i la seva complicació i risc a fracassar s’ incrementa si es tracta d’un negoci estrany (d’aquells que has de veure per creure). No obstant això, això no vol dir que, un cop vegi la llum, no tingui bona acollida entre els seus usuaris i no sigui rentable.

Les idees de negoci més estranyes també poden trobar un forat al mercat i ser molt rentables

Aquests negocis no convencionals sorgeixen de la detecció de nínxol de mercat en creixement a sectors molt dispars com: el comerç online, transport, turisme, medi ambient, educació entre d’altres. Des de Lexington hem recollit algunes de les idees de negoci més estranyes que han permès als seus creadors aconseguir l’èxit empresarial… aquí les tens!:

Raro però rendible: les idees de negoci que hauries volgut tenir tu.
Com tot, abans que la teva idea de negoci triomfi i sigui rendible hi ha hagut un procés de generar idees, oi? En nombroses ocasions aquest procediment és difícil, per això és important saber com desenvolupar una idea de negoci rendible i innovadora. I després del plantejament, a triomfar amb la teva empresa estranya però rendible.

1. IamElemental: Figures d’ acció per a nenes

Es tracta de les primeres figures de superheroinas dissenyades especialment per a nenes, un model de negoci que elimina els estereotips de genero de les joguines.

2. The Something Store: Compra i… ja rebràs alguna cosa

Es tracta d’una botiga online de ‘tot a 10 euros’ on saps el que pagues però no el que t’enviaran. Així que, si en algun moment no saps ben bé que regalar, que ho decideixi  The Something Store per tu, no?

3. Necessites un amic? Lloga’l a RentAFriend!
Una idea estatunidenca on a través de la seva pàgina web pots llogar un amic per hores. Imagina que vius en un país i tots els teus amics i familiars estan lluny de tu… Hi ha moments on la companyia es torna imprescindible, gràcies a RentAFriend tindràs una “espatlla on plorar”. Això si, Pagant-lo!

4. Booster Fuels: la benzinera itinerant

Quants diners estalviaries si en lloc de desplaçar-te sempre a la benzinera per a reposar? Booster Fuels és una empresa que ofereix un servei de benzineres itinerants que t’ompli el dipòsit mentre tu et dediques a una altre cosa.

5. Citibox: sempre a casa per rebre els teus paquets

Per fi pots estar tot el dia fora sense haver d’estar mirant l’app per saber per on va el teu paquet online. Gràcies a Citibox tindràs una bústia intel·ligent al teu portal amb el qual no preocupar-se per res. El missatger deixarà el paquet a la bústia intel·ligent i podràs recollir la teva comanda quan vulguis.

6. Flyphotographer: un fotògraf que s’ encarrega dels records dels teus viatges

Imagines tenir un bonic record dels teus viatges sense tenir que fer tu les fotos? Amb Flyphotographer això és possible, ja que aquesta empresa ofereix un fotògraf professional per a retratar-te o per fer-ho durant les teves vacances.

7. Throx: pels que sempre estan a la cerca del mitjó
Qui no ha perdut un mitjó i ha deixat a l’altre orfe i sense ús? Gràcies a Throx li donaràs una nova oportunitat a aquest parell de mitjons. Una empresa de mitjons ha trobat com diferenciar-se: venent packs de tres mitjons. A vegades les idees més simples poden ser les que més triomfen.

8. Terracycle: les burilles millor invertides del món
Es tracta d’una empresa que ha revolucionat el món del reciclatge gràcies a l’ús de les burilles de cigarret per crear altres objectes. Una idea innovadora que es dedica a treballar amb materials difícils de reciclar com és el cas de les burilles.

9. BoxCycle: per que les caixes també poden tenir un segon ús

La consolidació del comerç electrònic està provocant l’ aparició de més empreses de packaging. No obstant, BoxCycle té un transfons que la fa única, ja que ven tot tipus de caixes utilitzades, és a dir, de ‘segona mà’.

10. Excused Absence Network o… com inventar excuses per tu

Aquesta empresa, ja ha generat milions de dòlars, ven literalment excuses per a que els treballadors i estudiants puguin justificar les seves absències o similars.

Aquests són alguns dels negocis que van començar com a “idees rares” però que han acabat fent-se un lloc en el mercat, convertir-lo així en una empresa molt rendible. A vegades val més arriscar que mai haver-ho intentat. No creus? Així que deixa a un costat la por a fracassar i a triomfar en el món del business!

Ah! També és important que tant per general aquesta idea de negoci com per veure-la créixer tinguis un espai flexible que s’adapti al ritme de la teva empresa, ja que serà una cosa clau que ajudarà al fet que s’enlairi.

 “Un emprenedor veu oportunitats on altres només veuen problemes”

Michel Gerbe

Compártelo

Inici de sessió