Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-04-14

Des de Lexington et donem cinc claus que t’ ajudaran a posar en marxa un procés que permetrà créixer  el teu negoci de forma constant:

1. La teva actitud parla de la teva empresa

Mantenir una actitud emprenedora serà la clau per a dirigir-la cap a nous horitzons. Per això, has de potenciar les següents qualitats.

  • Proactivitat
  • Motivació
  • Ser estrateg
  • Ser perseverant i pacient

Així mateix, saber com gestionar moments complicats i de turbulències dins de l’empresa es converteix en imprescindible, així com no mostrar reticència al canvi, ja que l’ innovació pot suposar el pilar fonamental del negoci.2. Diversifica la teva estratègia de màrketingCombinar diferents estratègies de comunicació, apostant tant per les plataformes online com per accions lligades al màrketing tradicional, farà que el teu missatge tingui més probabilitats de ser efectiu.

Diversificar l’ estratègia de màrketing a través de plataformes online i màrketing tradicional farà que el teu missatge arribi a un públic més ampli

Comença seleccionant molt bé quin és el teu posicionament al mercat, treballa en una imatge corporativa que reflecteixi els valors que vols transmetre i planifica aquelles accions, tant online con offline, que et permetin arribar a un públic objectiu.

No oblidis, a més, que el contingut és el rei. Elabora comunicacions sabent que la qualitat d’ aquestes determinarà, en un tant per cent molt alt, el grau  d’èxit de qualsevol estratègia que posis en marxa.

3. Acostat al teu públic

Coneix als teus clients per a saber com actuar o cap a on has de dirigir les estratègies empresarials. Ells són la base del teu negoci i si no els escoltes, la teva competència si ho farà, correràs el risc de perdre part del mercat.

Si no escoltes als teus clients, la teva competència si ho farà i correràs el risc de perdre part del mercat

4. Elimina processos innecessaris

Algunes empreses són partidàries d’eliminar aquells processos que no són decisius per a la consecució dels seus objectius, d’aquesta manera aconsegueixen augmentar el seu rendiment i ser més flexible al mercat.

5. Escull l’ oficina ideal

Treballar en un espai que compleixi amb les necessitats de la teva empresa pot suposar un augment de la productivitats dels treballadors. En aquest sentit, les oficines ubicades dins dels centres de negocis  et permetran estalviar en despeses i en temps, ajudant a impulsar el teu negoci i oferint una gran flexibilitat des del primer moment.

En definitiva, has de tenir clar quina és la missió i visió de la teva empresa, les quals representen l’essència del negoci i, a partir d’aquí, fixar objectius ambiciosos però assolibles.

Si creus que el teu negoci pot créixer, no et quedis com estàs i apunta alt!

Posa atenció als moviments que realitzin els teus competidors, identifica les oportunitats  d’ èxit i aconsegueix-les, comença avui mateix a fer créixer la teva empresa!

“Tot sembla impossible fins que es fa”, Nelson Mandela

Compártelo

Inici de sessió