Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Ester Maicas
2022-10-26

Cada vegada són més les empreses que valoren la implementació d’un model híbrid que els permeti combinar el millor del teletreball i del treball presencial.

En Lexington fa molt temps que posem sobre la taula noves solucions flexibles per als negocis que busquen formes més eficients de gestionar els seus espais de treball. En aquest article, volem parlar de quines són les diferents raons per decantar-se per la forma de treball híbrida.

Millora la col·laboració de l’equip

No hi ha dubte que el teletreball és una opció molt interessant per les empreses i pels treballadors. No obstant això, pot haver-hi un gran desavantatge. La dispersió dels equips, la falta de col·laboració i el descens de la productivitat.

La fórmula híbrida aposta per una combinació entre el millor del teletreball i del treball presencial; garantint, d’aquesta manera, que s’obtinguin resultats òptims per l’empresa.

És l’opció més flexible

En els temps que ens ha tocat viure a causa de la Covid-19, ser flexibles és imperatiu. A Lexington ho sabem i, per això, oferim solucions personalitzades pels nostres clients.

El model de treball híbrid és l’opció menys rígida entre totes les eleccions disponibles: permet a l’empresa la comoditat d’escollir quan i com vol que els seus treballadors es trobin de manera presencial i en quins moments és més fàcil i còmode optar pel teletreball.

No obliga a escollir

Per les empreses no sempre resulta fàcil escollir entre teletreball o presencial com l’opció preferida i definitiva. Gràcies a aquesta fórmula, no és necessari escollir entre teletreball o presencial com l’opció preferida i definitiva. Gràcies a aquesta fórmula, no és necessari escollir, i es poden aprofitar els avantatges d’ambdues opcions a l’hora.

Facilita l’ús d’espais de treball flexible

Com no necessites disposar del 100% de l’espai que necessitaves abans per albergar a tota la teva plantilla, el model híbrid t’acosta a la possibilitat de fer ús d’espais de treball flexibles, com els de Lexington.

En oficines flex com les nostres comptaràs amb l’espai de distanciament adequat entre els treballadors, amb sales de reunions equipades i amb àrees de descans en les quals poder desconnectar. A més a més, tots disposaran d’un lloc des del qual connectar-te a videotrucades amb altres companys, sense sorolls familiars de fons, i sense interferir en la feina dels altres.

Com implementar la fórmula de treball híbrid?

Si t’estàs preguntant com implementar aquest model de treball a la teva empresa, la resposta és molt senzilla. A Lexington t’ajudem. Prepararem una proposta que s’ajusti per complet al que busques a través del nostre servei de blended office.

Potser t'interessa

Oficines privades

Situades exactament on vols ser, amb la imatge que vols projectar i amb tots els serveis addicionals que necessites.

Aquesta és una solució cada vegada més sol·licitada per companyies de totes les mides. El principal motiu del seu èxit és que els permet adaptar-se a aquesta nova normalitat que ens ha tocat viure: una nova forma d’entendre la feina, que s’ha transformat en una tendència i, probablement, els acompanyarà durant molts anys.

No és el més fort o el més intel·ligent el que sobreviurà, si no el que millor pot gestionar el canvi”

Leon C. Megginson.

Compártelo

Inici de sessió