Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2021-03-25

Les oficines open space són l’espai de treball idoni per a l’impuls de la productivitat i la vinculació amb les noves estratègies i metodologies àgils. El concepte tradicional que s’articula en vers a despatxos, com ja hem parlat en diverses ocasions, ha quedat obsolet. Això no obstant, la situació actual ens obliga a reduir l’aforament d’aquests espais oberts per mantenir les distàncies permeses i garantir així la seguretat dels usuaris.

En aquest article expliquem en què consisteixen realment les oficines “open space” i quins beneficis aporten a la teva empresa i equip de treball. Som-hi!

A què fan referència les oficines open space

Quan es parla d’oficines open space es fa referència a una tendència d’arquitectura i disseny d’interiors aplicat a l’àmbit professional. En aquest model la clau és crear un espai obert on convergeixen tots els implicats en una organització, generant un clima laboral sa i innovador.Arran de la tendència open space neixen noves formes d’entendre les rutines a l’entorn de treball, on els empleats tenen un paper fonamental. Cada vegada més empreses busquen crear espais perquè els seus treballadors puguin gaudir durant el seu temps de descans dins de la mateixa oficina, augmentant la seva atenció i benestar al llarg de la jornada laboral.

Quins beneficis tenen les oficines open space?

Totes les noves tendències de disseny d’interiors tenen els seus avantatges, ja que estan pensades per a adaptar-se a les noves exigències de la societat. És per això que a través de les oficines open space aconseguim:

↠ Trencar amb les jerarquies tradicionals

Des de fa un temps estàvem veient com la forma d’entendre el treball ha canviat, el teletreball ha arribat amb força i s’ha trencat amb la tendència d’empresa encotillada i amb estructura piramidal. És, per tant, l’organització més lineal on les oficines “open space” han trobat la seva màxima, ja que afavoreixen a la integració de tots els treballadors i fomenten el sentiment de pertinència

↠ Optimitzar espais

La funcionalitat de l’entorn de treball augmenta amb les oficines open space, ja que es guanya espai útil després d’eliminar els típics murs que separen els diferents departaments d’una mateixa empresa. D’aquesta manera, donem amplitud a l’ambient, aportem llum i, sobretot, generem una sensació més neta.

Oficines open space: amplitud de l’entorn, llum natural i una aparença més neta de l’ambient

↠ Col·laboració entre equips

Si una persona és capaç de tenir una bona idea, diverses persones poden aconseguir elevar-la a la màxima potència.Encara millor, si aquest grup de persones corresponen a diferents departaments o àmbits laborals que aportin visions complementàries. Per això, les oficines open space contribueixen al treball en equip i aporten major fluïdesa entre empleats a l’hora de realitzar un brainstorming.

Les oficines open space contribueixen al treball en equip i a una productivitat

↠ Socialització

Les oficines open space ajuden la socialització dels empleats, generant un ambient de treball més saludable i friendly. Una empresa on els treballadors puguin dur a terme les seves tasques en entorns afectius i reals afavoreix la consecució de les seves tasques.

Projecció empresarial

A més a més, amb aquest tipus d’oficines open space s’influeix directament en la projecció d’una empresa, perquè mostra un valor afegit en buscar la creació d’un lloc de treball òptim i que posa especial atenció al benestar dels seus treballadors.

Les nostres oficines open space

A Lexington sabem que la societat evoluciona constantment i precisament aquest últim any, ha estat ple de grans canvis. La nostra labor diària es basa a crear experiències de treball que s’adaptin per complet a les necessitats i requeriments de les empreses i els seus equips. Per això, disposem en tots els nostres coworkings d’àrees obertes destinades a l’oci, el descans o al treball creatiu.

Potser t'interessa

Oficines privades

Situades exactament on vols ser, amb la imatge que vols projectar i amb tots els serveis addicionals que necessites.

Coworking

Ser al lloc i en el moment adequats quan comences o tenir presència quan la situació ho requereix. I sempre amb totes les comoditats que...

Entre ells, destaquem els open spaces del nostre wokspace Lexington Castellana 79 – Azca: entorns preparats tant per moments de relaxament dels treballadors com per treballar i tenir reunions de manera distesa. Oficines del futur pensades per la nova generació de talents.

lexingotn-castellana-azca

En el nostre espai de treball Lexington – Príncipe de Vergara 132 també trobaràs diferents “social areas” en les quals treballar de forma individual o en equip.

lexington-principe-de-vergara-132

A més a més, considerem rellevant apostar pel workspaces amb espais per la diversió a la feina, com és el cas de la Fun Room del cotreball Lexington – La Moraleja. Aquestes zones inspiren, potencien la creativitat i augmenten la productivitat dels treballadors.

lexingotn la moraleja

A Lexington apostem per crear espais flexibles i innovadors, que impulsen el potencial de les companyies. Així doncs, si vols oferir al teu equip un lloc de treball que li aporti valor afegit i dipositi especial atenció en el disseny, la comoditat i la seguretat, pots contactar amb nosaltres i informar-te.

“No miris al rellotge, fes el que ell fa. Continua movent-te.”

Sam Levenson.

Compártelo

Inici de sessió