Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
04/07/2019

Les oficines open space són l’espai de treball idoni per a l’impuls de la productivitat i la vinculació amb les noves estratègies i metodologies àgils. Com ho fan? Ho esbrinarem!

A què fan referència les oficines open space

Quan es parla d’oficines open space es fa referència a una tendència d’arquitectura i disseny d’interiors aplicat a l’àmbit professional. En aquest model la clau és crear un espai obert on convergeixen tots els implicats en una organització, generant un clima laboral sa i innovador.Arran de la tendència open space neixen noves formes d’entendre les rutines a l’entorn de treball, on els empleats tenen un paper fonamental. Cada vegada més empreses busquen crear espais perquè els seus treballadors puguin gaudir durant el seu temps de descans dins de la mateixa oficina, augmentant la seva atenció i compromís amb el projecte.En aquest sentit, destaquem les zones comuns de la nova planta 8 del nostre workspace Castellana-Azca: àrees preparades tant per a moments de relax dels empleats com per a treballar i tenir reunions de manera distesa. Oficines del futur disposades per a la nova generació de talents.Apostar per workspaces que ofereixen espais per a l’esplai en el treball, com és el cas de la Fun Room del workspaces La Moraleja, és apostar per espais de treball que inspiren, potencien la creativitat i augmenten la productivitat dels treballadors. A més, amb aquest tipus d’oficines open spaces s’influeix directament en la projecció d’una empresa, perquè mostra un valor afegit en buscar la creació d’un lloc de treball òptim i que posa especial atenció al benestar dels seus empleats.

oficinas-open-space-2

Quins beneficis tenen les oficines open space?

Totes les noves tendències de disseny d’interiors tenen els seus avantatges, ja que estan pensades per a adaptar-se a les noves exigències de la societat. És per això que a través de les oficines open space aconseguim:

Trencar amb les jerarquies tradicionals

Des de fa un temps hem vist com la forma d’entendre el treball ha canviat, trencant amb una tendència passada d’empresa encotillada i amb estructura piramidal molt definida. Donant pas a una disposició més lineal, on les oficines open space han trobat la seva màxima, ja que afavoreixen a la integració de tots els empleats i fomenten el sentiment de pertinença.

Optimitzar espais

La funcionalitat de l’entorn de treball augmenta amb les oficines open space, ja que es guanya espai útil després d’eliminar els típics murs que separen els diferents departaments d’una mateixa empresa. D’aquesta manera, donem amplitud a l’ambient, aportem llum i, sobretot, generem una sensació més neta.

Oficines open space: amplitud de l’entorn, llum natural i una aparença més neta de l’ambient

Col·laboració entre equips

Si una persona és capaç de tenir una bona idea, diverses persones poden aconseguir elevar-la a la màxima potència.Encara millor, si aquest grup de persones corresponen a diferents departaments o àmbits laborals que aportin visions complementàries. Per això, les oficines open space contribueixen al treball en equip i aporten major fluïdesa entre empleats a l’hora de realitzar un brainstorming.

Les oficines open space contribueixen al treball en equip

Socialització

Les oficines open space ajuden la socialització dels empleats, generant un ambient de treball més saludable i friendly. Una empresa on els treballadors puguin dur a terme les seves tasques en entorns afectius i reals afavoreix la consecució de les seves tasques.oficinas open space 3En Lexington oferim espais flexibles i innovadors adaptables als ritmes de cada empresa. Per això, si vols oferir al teu equip un lloc de treball que li aporti valor afegit i on es posi especial atenció a la creació d’espais harmoniosos, còmodes i agradables, pots contactar amb nosaltres i informar-te.

“No miris al rellotge, fes el que ell fa. Continua movent-te.”

Sam Levenson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Som més que un coworking, oferim Workplace com a servei per acompanyar les empreses en l'adaptació al nou entorn laboral.

Compártelo