Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-01-14

Dins el món dels negocis el temps és or, pel que hem d’intentar gestionar-lo de la manera més eficaç per a poder aconseguir l’objectiu que ens hem proposat en el menor temps possible.Per a tenir una reunió eficient i productiva has de tenir en compte una sèrie d’aspectes:1. Abans de la reunió

  • Fixa prèviament els objectius i guia la conversa per a aconseguir-los. Així evitaràs que es tractin temes menys rellevants.
  • Documentat bé sobre el teu client: quin és el seu negoci, quins productes o serveis ofereix, sobre quins aspectes té un major interès, quin és el seu públic objectiu… si fas això tindràs menys possibilitats d’entrar en un terreny que no controlis.
  • Escull espais propicis a escoltar i que transmetin una sensació de professionalitat. Les sales de reunions de Lexington ofereixen un ampli ventall de possibilitats, per a que siguis tu qui escull la que més s’adapta a les teves necessitats a cada situació.

2. Durant la reunió

  • Comença la reunió fent un breu resum dels temes que tractaràs. D’aquesta manera, emprendràs les qüestions rellevants ràpidament i sense donar massa voltes.
  • La tecnòlogia és imprescindible als negocis, per això és important que la sala de reunions tingui una robusta infraestructura de IT que et proveeixi de les eines tecnològiques necessàries, per exemple, per a visualitzar presentacions a un gran monitor o realitzar videoconferències amb client que no puguin acudir físicament, sense que hi hagi cap problema tècnic.
  • Comptar amb un servei de càtering també pot ser un punt al teu favor a l’hora de crear un ambient més relaxat i receptiu.

3. Després de la reunió

  • Fes un resum de la reunió i envia-la al client, agraint la seva assistència. Això transmetrà la teva professionalitat i augmentarà la confiança en tu per a futurs projectes.
  • Avalua si s’han aconseguit els objectius prèviament fixats i analitza quines coses podries corregir per a properes reunions.

Els centres de negoci Lexington et proporcionen grans facilitats, tant en volum com a característiques d’espai com a serveis disponibles, per a que aconsegueixis tenir una reunió eficient i productiva i aconsegueixis els teus objectius empresarials eficaçment.

 “L’eficàcia apunta directament al què volem aconseguir, l’eficiència es troba vinculada al com. L’eficiència disposa i aprofita adequadament els recursos i redueix el cost necessari per a aconseguir l’objectiu desitjat.” Guillermo Ballenato

Compártelo

Inici de sessió