Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Ester Maicas
2022-02-23

La teva velocitat i agilitat mental no són el que tu vols? Llavors et recomanem que segueixis aquests exercicis per agilitzar la memòria, que a mes a mes milloraran el teu rendiment i la concentració a la feina.

Si creus que la teva agilitat mental no es suficientment ràpida, hauries de començar a adoptar una sèrie d’exercicis i hàbits que t’ajudaran al mateix temps a millorar el rendiment i concentració a la feina

3, 2, 1… pren nota i… ¡entrena el teu cervell!

 1. Jocs mentals.

Jugar a escacs, Sudoku o fer mots encreuats pot resultar molt beneficiós per agilitzar la teva memòria, ja que aquest tipus de jocs estratègics permeten desenvolupar la capacitat de càlcul y memorització, així com ajudar-te a  prevenir el deteriorament mental.

2. Trenca amb la rutina

Provar amb rutes diferents per arribar a la feina mantindrà el teu cervell en bona forma i et posarà a prova. Així que, el pròxim dia, tria un camí diferent per a conèixer nous escenaris i entrenar el cervell.

3. Dóna-li mes protagonisme a l’altre ma.

Es així, es dretà comença a utilitzar la mà esquerra per espatllar-te les dents, pentinar-te el cabell, utilitzar el telèfon mòbil o inclús el “Mouse” de l’ordinador. Aquests petits detalls obliguen a les cèl·lules del cervell a adaptar-se i comunicar-se entre si, donant-los un bon entrenament evitant que morin prematurament.

4. “Mens sana in corpore sano”

L’alimentació no nomes es fonamental per mantenir saludable el nostre cos, sinó també per aconseguir una memòria sana, per això es recomanable apostar per aliments rics en àcids grassos Omega-3; Com el salmó, l’oli d’oliva, els espinacs o els fruits secs, entre d’altres.

5. Petites Migdiades

Sabies que els trastorns de la son poden interrompre els processos que activen la memòria i alterar la presa de decisions? Segons neurocientífics de la Universitat  de Nova York, amb 20 minuts de migdiada pots relaxar la teva ment i millorar la retenció dels records.

6. Si no recordes… tanca el ulls!

Si hi ha alguna cosa que no recordes amb exactitud, tanca els ulls durant uns segons, D’aquesta manera, es detenen tota la distracció visual i s’alliberi el poder del cervell. Aquest exercici  t’ajudarà a visualitzar els detalls del que intentes recordar.

 “On es perd l’interès, també es perd la memòria”

Johann Wolfgang von Goethe

Compártelo

Inici de sessió