Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2022-10-06

Dilluns, arribes a la feina amb un cafè a la mà, encens d’ordinador, entres al teu email i… Boom! Tens milions d’ emails per llegir. Cada setmana es repeteix la mateixa història: una llista d‘emails inacabables, sense poder respondre i amb reunions pendents sense una data concreta. No perdis més el temps i ajuda’t amb apps mòbils per a facilitar el teu treball i gestionar-lo de manera més eficient. Aprendràs a tenir-lo tot sota control.

Les aplicacions mòbils de gestió de treball ajuden a augmentar la productivitat i a estalviar temps

Gestionar la teva feina mai havia sigut tan fàcil

Pren nota de les següents apps  i comença a gaudir dels avantatges d’una feina més ordenada i àgil:

  • Google Calendar

Cada vegada són més els usuaris que utilitzen diàriament aquest senzill i útil gestor de Google que es pot vincular a tots els dispositius. I és que, per accedir a tots els serveis, tan sols es necessita disposar d’un compte de correu electrònic de gmail

  • Evernote

Aquesta aplicació funciona como una agenda digital, oferint la possibilitat de sincronitzar tots els dispositius que acostumes a utilitzar sense importar els seus sistemes operatius.

  • Slack

És un tipus de WhatsApp laboral i representa una eina perfecte per a treballar en equip, ja que a més d’organitzar al staff per canals o projectes, es poden compartir arxius i integrar totes les apps i emails que utilitzes al teu dia a dia.

  • Trello

Aquesta app permet gestionar, delegar i organitzar tasques de manera senzilla, flexible i visual de caràcter individual o en equip. És perfecte per a qui no vol moltes complicacions i busquen una eina intuïtiva i fàcil de fer servir.

  • myMail

myMail és una app idònia per a gestionar totes les comptes d’ email des de un mateix panell. I té com a característiques principals: la navegació ràpida amb icones de menú, avatars de contacte, la cerca a través de contactes locals i el servidor, i les notificacions push a temps reals per a la bústia, entre d’altres.

  • Sesame

És un sistema de gestió i control d’ horaris. És dir, des d’aquesta app podràs saber els horaris dels teus treballadors, aprovar i tenir visibles les vacances. Un nou concepte que simplifica el treball dels RRHH.

  • Hootsuite

Si ets dels que s’encarrega de gestionar les xarxes socials de vàries empreses, aquesta és una app que no pot faltar al teu Smartphone. Hootsuite et permet programar i gestionar publicacions a diferents perfils i a diferents xarxes socials. Així que ja saps, no deixis per demà el que puguis programar avui. 

Noves eines per a noves tendències laborals.

Aquestes aplicacions per gestionar la teva feina són les eines ideals, per posar en practica el flexiworking i poder portar a terme les tasques de manera eficient des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. I és que, cada vegada són més les empreses que afavoreixen el teletreball i s’apunten a gaudir dels beneficis d’aquesta tendència a l’alça.Treballar en remot des dels nostres espais de coworking o des de les nostres oficines virtuals et permetrà tenir una seu social i accedir a espais de treball i sales de reunions de manera puntual, sense la necessitat de llogar un despatx permanent. Informat!

“Un dia et despertaràs i ja no tindràs més temps per a fer les coses que sempre has volgut fer. Fes-les ara.”.

Paulo Coelho

Compártelo

Inici de sessió