Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

En moltes ocasions estem tan involucrats a la rutina de la feina que no som conscients de com realitzar cada tasca o com ens comportem al nostre entorn laboral. Així doncs, a continuació, t’expliquem alguns mals hàbits a la feina que tens que corregir o evitar per millorar el rendiment a ser me productiu (si es que et sents identificat amb ells):

Aprèn a delegar: selecciona el treballador de la teva empresa que consideris que esta mes capacitat per assumir certes responsabilitats

1. No saber delegar

Delegar es fonamental per a gestionar el temps i poder centrar els teus esforços en aquelles tasques que únicament pots i has de realitzar tu. Així doncs, aprèn a delegar. Com? Selecciona el treballador de la teva empresa que consideris que està més capacitat per assumir certes responsabilitats i fes que poc a poc vagi adquirint els coneixements necessaris per posar front a determinades ocupacions i decisions.

2. Treballar sense descans

El teu cos i ment necessiten descansar. Així que, aposta per petits descansos que t’ajudaran a carregar les piles. Què pots fer? Aprofita les zones comuns de la teva oficina per intercanviar opinions amb els teus companys, fer “networking” i inclús potenciar l’eina en equip. Tanmateix, et proposem que algun dels teus descansos decideixis sortir a fora de l’oficina per estirar les cames, respirar aire nou i obtenir l’energia que necessites per a continuar amb la jornada laboral.

Adoptar una actitud positiva ajuda a ser mes productiu y aconseguir les metes de manera mes senzilla

3. Ser pesimista

Tenir una actitud negativa a la feina (i a la vida en general), no es una opció, ja que pot arribar a afectar directament al teu rendiment i a la consecució dels objectius de l’Empresa. Així que, digues adéu al pessimisme i dona la benvinguda amb un gran somriure al optimisme. Amb aquesta nova actitud podràs observar l’entorn laboral de forma mes saludable, agradable i lliure de tensions innecessàries.

4. La falta d’atenció

La facilitat de distracció es un mal hàbit que s’ha d’evitar. No prestar l’atenció suficient als nostres empleats ,tasques o a les reunions de l’empresa, pot arribar a afectar no només a la nostra rutina a l’hora de treballar, sinó a llarg termini al nostre èxit professional. Així doncs, sigues conscient, pren la màxima atenció possible quan estiguis a l’oficina i deixa les distraccions a casa!

5. Parlar sense pensar

Si ets dels que parla sense pensar, has de saber que es un gran error. A la feina, sigui quin sigui el teu sector, has de ser conscient que el que dius ha d’estar meditat. Així doncs, abans de parlar, pensa, però sense perdre el teu punt fresc ;).

“L’èxit es la suma de petits esforços, repetits dia a dia.”

Anònim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Som més que un coworking, oferim Workplace com a servei per acompanyar les empreses en l'adaptació al nou entorn laboral.

Compártelo

Inici de sessió