Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-05-26

Oferir un servei i/o producte adequat en cada moment, mantenir una atenció al client excel·lent i saber com motivar als treballadors constitueixen alguns dels aspectes clau per l’ èxit d’ una empresa. No obstant això, una part molt important de l’activitat de direcció de projectes a una companyia transcorre en les reunions, pel que s’ha de prendre una major atenció a aquestes cites, ja que d’elles pot dependre l’alta d’un nou client,  una venta efectiva, la construcció de l’ imatge corporativa i altres acords empresarials.

S’ha de prendre una major atenció al funcionament de les reunions, ja que d’elles depèn en gran mesura l’èxit de la teva empresa

Per a que aquesta trobada compleixi amb els objectius de les parts interessades, et proposem els següents business tips: 

1. Planifica, investiga i organitza

Preocupat per conèixer al client amb els que et reuniràs, planifica tots els detalls que poden sorgir durant la trobada i mostra una actitud organitzativa i empàtica amb ell.

2. Participa: sigues la veu cantant

Maneja la conversa des de el principi, però evita els monòlegs, i intenta en tot moment transmetre confiança ja que, en gran mesura, de la teva actitud dependrà l’èxit de la reunió.

3. El lloc: l’ aparença si importa

Els llocs en el que es desenvolupen les reunions ha de ser acollidors, únics i personals. Crida l’atenció i fes-lo sentir còmode en un entorn totalment flexible i adaptat als teus ritmes d’empresa.

Tant si ets autònom, com si treballes des de casa, o simplement, necessites disposar d’un espai adaptat a les necessitats de la situació, la millor opció és el lloguer de sales de reunions, ja que contenen tots els elements tècnics i el suport essencial per a tal moment.

4. Aporta conclusions i genera un compromís factible

L’objectiu d’una reunió és acordar propostes per a possar en marxa, així que conclou la trobada amb un compromís professional que desemboqui en la preparació d’una proposta clara, directa i concisa.

La comunicació cara a cara és molt important, però saber manejar les noves tecnologies i establir trobades per videoconferència resulta més pràctic, econòmic i efectiu si el teu client es troba a gran distància. Als workspaces de Lexington oferim aquest servei perquè creiem que els nostres clients han de tenir al seu abast espais dotats d’avançada tecnologia amb solucions totalment flexibles i adaptables a les exigències i necessitats específiques del seu negoci.

Saber desenvolupar-se en un entorn tecnològic com les videoconferències, resulta més pràctiques, econòmiques i efectives per a l’empresa i els seus treballadors

“Arribar junts és el principi. Mantenir-se junts, és el procés. Treballar junts és l’èxit.”

Henry Ford

Compártelo

Inici de sessió