Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

Les noves tecnologies estan obrint un nou món de possibilitats laborals i estan revolucionant les rígides polítiques de grans i petites empreses. Però, saps que és el flexiworking? Aquest nou concepte que parla de flexibilitat laboral neix per a donar resposta a les demandes dels treballadors que veuen la possibilitat d’ajustar el seu horari i la seva forma de treballar a les necessitats de la seva vida diària.“La flexibilitat és la qualitat més desitjada dels treballadors actuals”Oficines flexibles, treballs flexibles… el segle XXI vol trencar amb totes les normes escrites fins ara i formular noves regles adaptades al seu temps.

Què és el flexiworking?

El flexiworking parla d’una forma diferent de treballar, combinant flexibilitat i treball; dues paraules contraposades fins fa poc temps. Aquest nou concepte dona importància a la feina ben feta, sense donar importància a programes ni oficines. Dies lliures, vacances, horaris… tots els elements són susceptibles de ser adaptats a les necessitats del treballador, sempre que la naturalesa del negoci ho permeti.A més, les empreses actuals poden gaudir de serveis que afavoreixen l’èxit del teletreball com són els espais de coworking o les oficines virtuals en les quals poder gaudir dels beneficis de tenir una oficina, quant a atenció personal i seu social es refereix, sense tenir la necessitat de llogar un despatx permanent.

Avantatges del treball flexible

Implementar el treball flexible en una empresa dóna com a resultat nombrosos beneficis, tant per als empleats com per als empresaris. Aquestes són les cinc principals avantatges de la seva aplicació:

1. Conciliació

Flexibilitzar el treball permet donar resposta a la cada vegada més demandada conciliació de la vida laboral amb la vida familiar. Triar els horaris de treball, adaptar els temps de descans a les necessitats personals i poder treballar des de casa suposen una important reducció de l’estrès en els treballadors.

2. Productivitat Laboral

La llibertat que té el treballador que gaudeix de polítiques de treball flexible, fa que pugui aprofitar les seves hores de major energia per a atendre les seves obligacions laborals. Estudis conclouen que treballar des de casa augmenta la productivitat en un 15%.

3. Motivació

Els treballadors flexibles senten que l’empresa confia en ells i en la seva responsabilitat i, com a conseqüència, destaquen per tenir uns índexs de motivació més alts. Aquesta motivació es tradueix, de nou, en una major productivitat i en uns millors resultats empresarials. 

4. Reducció de costos

Les empreses que tenen a part de la seva plantilla treballant des de casa poden plantejar-se reduir els seus costos fixos movent-se a workspaces com els que oferim en Lexington en les millors zones de Madrid i Barcelona.A més, els empleats també veuen la seva economia beneficiada, ja que estalvien en despeses relacionades amb els desplaçaments.

5. Possibilitats infinites

Les tecnologies de la informació i Internet permeten la connexió amb el treball a qualsevol hora i des de qualsevol lloc del món, la qual cosa obre un immens ventall de possibilitats per al treballador que es tradueix en alts nivells de benestar i de qualitat de vida. 

I ara que ja coneixes què és el flexiworking i quins són els seus principals beneficis, t’agradaria formular noves polítiques de flexibilitat laboral en la teva empresa?

 “El secret de l’èxit en els negocis està a detectar cap a on va el món i arribar aquí el primer”Bill Gates

Compártelo

Inici de sessió