Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-01-19

El teletreball  s’està imposant com una nova forma de concebre el treball i beneficia tant als treballadors com a l’empresa. Els primers tenen una major flexibilitat d’horaris per a conciliar vida laboral i familiar, i degut a això, les empreses poden aconseguir uns nivells de productivitat més grans.

El teletreball s’està imposant como  una nova forma de concebre el treball i beneficia tant als treballadors com a l’empresa

Si ets dels que treballa des de casa, sabràs que alguns dels seus inconvenients potser la dificultat de separar la part personal de la professional, la falta de concentració o les distraccions. Així doncs, si vols evitar tot això i augmentar el teu rendiment al màxim, atenció als següents consells que et donem, pren nota:

1.  Escull una zona de treball

Estableix un lloc de treball òptim a casa: bona ventilació, il·luminació i temperatura i sobre tot lliure de distraccions. Així doncs, aprofita el fet d’estar a casa per crear una atmosfera que et faci sentir totalment còmode.

2. Estableix unes rutines

Un dels principals problemes que té el teletreball i la seva flexibilitat és que, al no tenir a ningú controlant, pots caure més fàcilment en les distraccions. Per a evitar això, és necessari que et marquis un horari amb petites rutines: aixeca’t sempre a la mateixa hora, estableix un horari de dinar i divideix el temps de la jornada amb petits descansos.

3. La planificació: el teu millor aliat

Prepara diàriament (abans de finalitzar la jornada laboral) un llistat amb les rasques a complimentar al dia següent marcat objectius diaris, setmanals i mensuals. Cada matí hauràs d’assegurar-te d’establir el temps de duració de cada tasca i intentar cenyir-se al teu llistat.

Pots ajudar-te d’ aplicacions mòbils per a gestionar el teu treball de forma eficient.

4. Comença la jornada amb les tasques més costoses

Quan comencis a treballar, fes-ho primer amb les tasques més complicades i importants, ja que requereixen més temps i urgència i les primeres hores del matí són més productives.

5. Estigues connectat amb l’empresa

Encara que estiguis treballant a distància, has d’estar sempre connectat amb l’empresa i establir cada cert temps reunions a través de videoconferències.

6. Aprèn a desconnectar: no et facis addicte al treball

Evadir-te quan toca també forma part de la productivitat del teletreball, per això és clau tenir petits moment de desconnexió durant el dia i pren-te una petites vacances cada cert temps. Treballant des de casa pots perdre la noció del temps i oblidar que tens un horari.

En referència al teletreball, a Lexington oferim un servei d’Oficina Virtual que permet a PYMES, sucursals,  delegacions, multinacionals, emprenedors, autònoms i a tos aquells que prefereixen treballar des de casa, disposar de la millor adreça de negocis a Barcelona i Madrid, sense necessitat de llogar un despatx físic, així com de sales de reunions per als moments on hagis de reunir-te amb els tus clients o proveïdors.

“El treball més productiu és el que surt de les mans d’una persona contenta”.

Víctor Pauchet

Compártelo

Inici de sessió