Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Tal i com podem observar als últims estudis del INE (Institut Nacional d’Estadística), els treballadors que es beneficien del teletreball constaten un augment de la seva productivitat entre el 5% i el 25%. A més, el fet de que no necessiten traslladar-se a una oficina convencional possibilita que el treballador destini temps a desenvolupar les seves tasques, el que suposa un 11% addicional del temps dedicat a treballar.

En aquest sentit, la majoria de les companyies que han implementat polítiques de treball flexible coincideixen en assenyalar que al menys, un 10% del temps que els seus treballadors necessitaven per a traslladar-se fins al lloc de treball, ara el dediquen a desenvolupar les seves tasques laborals.No obstant, les xifres rebel·len que els empresaris espanyols no acaben de confiar en el teletreball, ja que, només el 27% de les companyies espanyoles disposa de col·laboradors que treballen al menys mitja jornada setmanal fora del seu lloc de treball. Unes dades que situen el nostre país per sota de la mitjana europea, on les empreses que aposten pel teletreball ascendeixen al 35%. I es que, a Espanya, la majoria dels empresaris considera que la flexibilitat laboral no s’ajusta a les seves necessitats, be pel tipus d’activitat a desenvolupar o simplement per no haver de contemplar les politiques de les organitzacions.Aquest panorama contrasta amb la conclusió de l’informe “Agent de Canvi: El futur de la disrupció tecnològica a les empreses” realitzat per The Exonomis Intelligence Unit amb col·laboració de l’empresa d’equipament digital RICOH.

El resultat del l’estudi apunta a que dins els pròxims anys es tendirà a un entorn de treball virtual, cosa possible gracies al constant desenvolupament de la tecnologia mòbil cada vegada més segura i a sistemes d’emmagatzematge online, com el núvol.Smartphones, tabletes, portàtils i més dispositius amb els que els treballadors ja estan familiaritzats, possibiliten el treball a la xarxa des de diferents punts geogràfics, sense necessitat d’estar present a un lloc determinat al mateix temps i a qualsevol hora.

A Lexington som conscients de l’ importància de mantenir-se al dia per al desenvolupament de tot tipus de negoci, cada vegada són mes les PYMES i multinacionals les que confien en els nostres centres de negocis a Madrid per a dur a terme la seva activitat o desenvolupar reunions de treball. Per aquest motiu, els nostres despatxos i oficines i sales de reunions ofereixen un entorn modern i completament equipat amb la més avançada tecnologia per a que puguis desenvolupar la teva activitat sense problemes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Som més que un coworking, oferim Workplace com a servei per acompanyar les empreses en l'adaptació al nou entorn laboral.

Compártelo

We use Cookies | More info
Cookies Preferences