Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Les noves tecnologies ens han permès millorar i facilitar les nostres tasques, sobretot quan parlem del entorn laboral. En aquest sentit, les videoconferències han suposat una revolució en el mon dels negocis, ja que permeten dur a terme reunions i presentacions estant a kilòmetres de distància sense que aquest handicap suposi cap tipus de problema, sinó tot el contrari: permet que s’optimitzin els recursos i el temps utilitzat.

Les millors eines que s’utilitzen actualment per a realitzar conferències

  1. Skype: és el líder del mercat en trucades via Internet i videotrucades grupals, ja que té una qualitat d’ audio i vídeo excel·lent. A més, les videotrucades són gratuïtes i poden suportar quasi tots els dispositius i sistemes operatius: Windows, Windows 8, Windows Phone, Android, Mac, iPhone, iPad, Kindle Fire, Smart TV, etc. També permet enviar arxius de qualsevol tipus, trucar a telèfons fix i mòbils i activar des de  Outlook.
  2. Google Hangouts: Posseeix nombroses avantatges ja que està potenciada per totes les eines i aplicacions de Google. Té gran velocitat, estabilitat, potents servidors o pot executar-se sobre quasi qualsevol plataforma. Permet videoconferències múltiples i gratuïtes amb fins a dotze usuaris al mateix temps. A més, pot treballar de manera col·laborativa amb Google Docs, es pot compartir la pantalla, arxius i notes i fins i tot xatejar.
  3. Meeting Burner: és un servei de videoconferència que ofereix la possibilitat de gravar audio, compartit la pantalla i permet una connexió simultània amb fins a deu usuaris. A més, pot executar-se al navegador de qualsevol dispositiu i compta amb un sistema d’estadístiques per a comprovar l’activitat dels participants.
  4. Meetin.gs: és una eina de gestió de reunions per videoconferència que utilitza el motor de Skype per a la transmissió de vídeo. També permet crear esdeveniments a l’agenda per a convocar als participants a la reunió, editar documents, compartir notes i fitxers, gestionar agendes, etc. A més, s’integra perfetament amb Dropbox, serveis de calendaris i xarxes socials i està disponible tant per iOS com per a Android.
  5.  TinyChat: Aquesta eina actua com sala de xat de vídeo, encara que l’aspecte realment important i diferenciador és que permet l’ integració amb les xarxes socials com Facebook, Twitter i Tumblr, la qual cosa és perfecte per interactuar amb els seguidors de la nostra marca. A més, poden participar fins a 12 persones simultàniament, al mateix temps que xatejen.

Als centres de negoci Lexington posem a la teva disposició un servei de videoconferències amb el que podràs connectar-te des de 4 llocs diferents a la vegada a través de RDSI o IP. A més, es podran realitzar presentacions simultànies amb el conversor SVGA-PAL, de manera que estaràs 100% preparat per a la teva reunió o presentació.

“El més important de la comunicació és escoltar el que no es diu”. Peter Drucker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Som més que un coworking, oferim Workplace com a servei per acompanyar les empreses en l'adaptació al nou entorn laboral.

Compártelo

We use Cookies | More info
Cookies Preferences