Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

Fa unes dècades, els empresaris no imaginaven que algun dia podrien mantenir una reunió amb els seus socis d’Austràlia, Japó o Madagascar en temps real. Avui dia, és possible eliminar aquestes fronteres gràcies a l’ús de les videoconferències que permeten establir reunions completament efectives i productives des de qualsevol lloc.

Amb la videoconferència s’eliminen les fronteres, ja que el seu us permet establir reunions en qualsevol moment i des de qualsevol lloc

Recórrer a la videoconferència com a mecanisme per a fer reunions afavoreix el bon funcionament de les empreses que desenvolupen la seva activitat a diferents països, ja que els hi permet recrear de manera molt similar un marc d’una reunió convencional. Els agents interessats poden intercanviar postures com si estiguessin físicament a la mateixa sala.

Una òptima reunió pot ser la clau per a captar nous clients, realitzar una venta o construir una adequada imatge corporativa. No obstant, a moltes ocasions no es pot fer efectiva per motius de temps, costos o imprevistos que t’impedeixen el desplaçament al lloc indicat, i en aquest sentit aprofitar les oportunitats que ofereix la videoconferència per al teu negoci és imprescindible per a seguir amb la teva activitat empresarial.

Des de Lexington et presentem les quatre avantatges que et convenceran de fer reunions per  videoconferència:

1. Redueix les despeses i el temps de desplaçament 

Elimina les despeses econòmiques i el temps de desplaçament amb un sol clic. D’aquesta manera, contribuiràs a augmentar la productivitat i l’eficiència dels diferents equips de treball.2. Potencia la unió entre equips de treball:Establir reunions per videoconferència permet als treballadors de diferents oficines formar part d’un “tot” a qualsevol moment. Així doncs, cada treballador es sentirà com part del grup, encara que estigui lluny.

3. Major efectivitati productivitat:

Al tenir la possibilitat de poder reunir-se a qualsevol moment i des de qualsevol lloc, la presa de decisions dels interlocutors és més directe, àgil i ràpida.4. Oportunitat de teletreball:L’ús de la videoconferència afavoreix la conciliació entre la vida laboral i personal, ja que amb l’equipament necessari, podràs assistir a una reunió estiguis on estiguis.

Disposar d’un servei de videoconferència de qualitat per a establir reunions amb diferents oficines i/o clients és fonamental per a l’èxit del teu negoci

A Lexington sabem que disposar d’un servei de videoconferència de qualitat és clau per a l’èxit empresarial, i per això oferim als nostres clients, facilitant l’accés a 3.500 estudis de videoconferència a aproximadament 100 països, de manera que si l’ interlocutor no disposa del seu propi equip, s’ho gestionem de maner immediata.  

“Compartir és bo, i amb la tecnologia digital, compartir és senzill”.

Richard Stallman

 

Compártelo

Inici de sessió