Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
20/01/2020

Les oficines flexibles fa alguns anys que estan presents en el nostre país, sobretot era fàcil trobar aquests espais en les centrals d’algunes de les multinacionals més importants, però ha sigut durant aquest 2020 quan la tendència ha aterrat amb força en les casernes generals de les companyies de totes les mides. I és que les mitjanes i petites empreses s’estan apuntant a aquesta tendència que aporta beneficis per igual als treballadors i líders i que està revolucionant els conceptes tradicionals de la feina a l’oficina.

“L’oficina flexible ha de tenir una aparença professional, ser rendible i oferir un entorn creatiu als treballadors”

Els espais de treball clàssics han quedat absolts. Les noves generacions de treballadors, emprenedors i autònoms demanden àrees molt menys rígides i estàtiques en favor d’entorns més socials, lliures i connectats. També espais de coworking en els quals poder gaudir de tots els nous serveis de l’oficina física i la llibertat de treball per compte propi. Aquests serveis són els que des de Lexington oferim als nostres centres de negocis de Madrid i Barcelona.

L’èxit de les oficines flexibles es deu a aquestes caracteristiques:

  ESPAIS FACILITADORS

Les oficines flexibles permeten a companyies de qualsevol mida a disposar d’un espai totalment adaptat a les seves necessitats, tant en l’àmbit de contractació com de configuració, S’han acabat les permanències extremes! A més a més, aquest tipus d’entorn de treball s’adapten a les demandes de creixement, podent escollir a un primer moment a x número de treballadors i anar incorporant més espai amb l’augment de plantilla. I si a tot això sumem que poden utilitzar molts de recursos i serveis comuns sense cap cost addicional, els avantatges son mes que notables.

ESPAIS TECONOLOGICS I EFICIENTS 

Les oficines d’aquest segle estan hiperconnectades. Les xarxes WIFI de connexió a internet arriben a qualsevol racó de l’oficina i d’aquesta forma els treballadors tenen la llibertat de treballar des de una taula de treball com un ordinador de sobretaula o des de un espai social com un dispositiu portàtil mentre esperen al fet que es refredi el cafè.També l’eficiència energètica està present en els nous espais de treball: llums automàtiques que s’encenen i s’apaguen en funció del moviment, sensors a les aixetes, estalvi energètic activat en dispositius electrònics i ús dels estàndard en sistemes de climatització.

ESPAIS IMPULSORS

Els espais comuns s’han convertit en imprescindibles. És per això, que en les oficines flexibles no falten els tradicionals espais pel cafè, però també s’han creat noves zones en les quals els treballadors poden connectar amb la resta “d’inquilins” a través d’activitats formatives, de networking de benestar, fomentant així la seva satisfacció tan personal com professional. Aquestes àrees s’han convertit en un must de les oficines flexibles. A Lexington hem donat prioritat a aquest tipus d’àrees pels beneficis que aporten i en tots els nostres workspaces es pot gaudir d’espais comuns a la última. També l’eficiència energètica està present en els nous espais de treball: llums automàtiques que s’encenen i s’apaguen en funció del moviment, sensors a les aixetes, estalvi energètic activat en dispositius electrònics i ús dels estàndard en sistemes de climatització.

↠ ESPAIS DIVERTITS

A més a més dels espais comuns en els quals podem prendre una pausa, les oficines flexibles estan oferint un plus diferencial als seus treballadors. A més a més dels espais comuns on els que pots prendré una pausa, les oficines flexibles estan oferint un plus diferencial als seus treballadors. Sofàs, Futbolins, taules de ping-pong o billar estan irrompin en els espais de treball amb el fi de promoure la interacció i la companyonia. S’ha demostrat que jugar a la feina, beneficia la creativitat i la productivitat. A Lexington, Hem tingut aquesta premissa, molt en compte, habilitant una sala “fun room” al nostre centre de negocis de La Moraleja. Aquesta sala compte amb tot el necessari per evadir-se de la feina i recuperar la inspiració.

ESPAIS ATRACTIUS

Tradicionalment les oficines llueixen a les seves parets tons blancs, cremes o pastels, però les oficines flexibles han revolucionat també l’estètica i és fàcil trobar-se amb tons més colorits o forts, contrasten amb altres més tradicionals. Aquesta nova estètica aporta energia a l’ambient i, es diu, que genera major productivitat.La societat evoluciona, la forma de treballar canvia i els espais destinats al treball estan ajusta’n a aquests nous mètodes que demanden els treballadors. A Lexington tenim els espais perfectes en el qual treballar i sentir que la inspiració t’envaeixi la creativitat flueix.

“En la carrera por la calidad no hay línea de meta.”

 Robert Kearns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Som més que un coworking, oferim Workplace com a servei per acompanyar les empreses en l'adaptació al nou entorn laboral.

Compártelo

Utilitzem cookies | Mes info
Preferències de les cookies