Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2020-07-23

Els temps canvien i les empreses s’adapten a les noves necessitats. És per això, que des de fa alguns anys, les oficines flexibles s’han endinsat a la majoria dels ambients professionals.

A Lexington, com empresa que aposta per espais de treball flexible, volem explicar-te perquè aquesta tendència ha arribat per quedar-se i quines característiques imprescindibles han d’incloure.

“Les oficines flexibles són aquelles que ofereixen als usuaris la capacitat més gran d’adaptació a les seves necessitats i ritmes d’empresa”

Que són les oficines o espais de treball flexibles?

Les oficines flexibles ofereixen a les empreses major capacitat d’adaptació a les seves necessitats i ritmes, ja que cada companyia té unes demandes i situacions diferents. Són aquells espais de treball que es caracteritzen, com la seva paraula indica, per una major flexibilitat amb relació a aspectes com la ubicació a mida, períodes de contractació i serveis addicionals.

Benvinguts a casa oficines flexibles: un plus pel treballador!

Les oficines flexibles fa alguns anys que estan presents al nostre país, sobretot era fàcil trobar aquests espais en les centrals d’algunes de les multinacionals més importants, però des de fa alguns anys la tendència ha aterrat amb força en companyies de totes les mides.
Donat que les oficines flexibles aporten nombrosos beneficis, tant a empleats com a líders de diferents empreses, han estat tota una revolució que aviat s’ha anat implementant en diferents ambients i sectors professionals, canviant la percepció dels conceptes tradicionals de la feina a l’oficina.

[Tweet: Descobreix perquè les oficines flexibles han arribat per quedar-se i a què es deu el seu èxit.]

Com són les oficines flexibles? Cinc conceptes que no poden faltar!

Els espais de treball clàssics han quedat obsolets. Les noves generacions de treballadors, emprenedors i autònoms demanden àrees molt menys rígides i estàtiques en favor a entorns més socials, lliures i connectats. També espais de treball els quals poder gaudir de tots els nous serveis de l’oficina física i la llibertat de treball per compte pròpia. Aquests serveis són els que podràs trobar en els nostres espais de coworking de Madrid o en les nostres oficines de Barcelona.

Us presentem els tres conceptes que no poden faltar i que explicaria l’èxit de les oficines flexibles:

Espais facilitadors: fes-te gran sense canviar la teva essència!

Les oficines flexibles permeten a companyies de qualsevol mida disposar d’un espai totalment adaptat a les seves necessitats, tant en l’àmbit de contractació com de configuració. S’han acabat les permanències eternes! A més a més. Aquest tipus d’entorn de treball s’adapten a les demandes de creixement, podent acollir en un primer moment una capacitat i anar incorporant més espai amb l’augment de la plantilla. I si a tot això sumem que no existeixen inversions inicials, que tots els consums generals estan inclosos i que poden utilitzar un munt de recursos i serveis comuns sense cap cost addicional… els avantatges són més que notables.

“Una oficina flexible tindrà una aparença professional i oferirà un entorn creatiu als treballadors”

Espais tecnològics i eficients: Benvinguts/es al futur!

Les oficines d’aquest segle estan hiperconnectades, Les xarxes wifi de connexió a Internet arriben a qualsevol lloc de l’oficina i els treballadors tenen la llibertat de portar a terme les seves tasques des d’una taula de feina amb un ordinador de sobretaula o des d’un espai social amb un dispositiu portàtil, mentre esperen al fet que es refredi el cafè. També l’eficiència energètica està present en els nous espais de treball: llums automàtiques que s’encenen i apaguen en funció del moviment, sensors en aixetes, estalvi energètic activat en dispositius electrònics i ús dels estàndards en sistemes de climatització.

Potser t'interessa

Oficina virtual

Potencia la imatge de la teva empresa amb una direcció de negocis a Lexington. Però no una qualsevol, sinó una que ubica la teva...

Oficines privades

Situades exactament on vols ser, amb la imatge que vols projectar i amb tots els serveis addicionals que necessites.

Coworking

Ser al lloc i en el moment adequats quan comences o tenir presència quan la situació ho requereix. I sempre amb totes les comoditats que...

Espais impulsors: Fes enlairar el teu negoci!

Els espais comuns s’han convertit en imprescindibles. És per això que en les oficines flexibles no falten els tradicionals espais de break, però també s’han creat noves zones en les quals els treballadors poden connectar amb la resta d'”inquilins” a través d’activitats formatives, de networking o de benestar, fomentant així la seva satisfacció tant personal com professional. Aquestes àrees s’han convertit en un must de les oficines flexibles.
Des de Lexington sempre donem prioritat a aquest tipus d’àrees pels beneficis que aporten. És per això que en tots els nostres workspaces es pot gaudir d’espais comuns prèmium, amb dissenys exclusius i per descomptat, amb totes les mesures de seguretat del pla.#TornaSeguraLexington.

Espais divertits: Pluja d’idees assegurada!

A més a més dels espais comuns en els quals fer algunes pauses, les oficines flexibles estan oferint un plus diferencial als seus treballadors. Sofàs, futbolins, taules de ping-pong o billar estan irrompent en els espais de treball amb el fi de promoure la interacció i la companyonia. S’ha demostrat que jugar a la feina beneficia la creativitat i la productivitat.

Per exemple, a les nostres oficines de La Moraleja pots contar una sala que compti amb tot el necessari per evadir-se de la feina i recuperar la inspiració.

Espais atractius: El disseny SI importa!

Tradicionalment les oficines lluïen en les seves parets tons blancs, cremes o pastels, però les oficines flexibles han revolucionat també l’estètica i és fàcil trobar-se amb tons colorits o forts, amb mobiliari del més original i amb elements de decoració totalment avantguardistes. Aquesta nova estètica aporta energia a l’ambient i és una forma de fomentar i generar major productivitat.

oficinas-flexibles

Flexibilitat = major capacitat d’adaptació.

Durant la crisi del coronavirus, hem vist com nombroses empreses s’han vist obligades a traslladar els seus espais de treball a les seves llars i començar a practicar així el teletreball per la seva supervivència. Amb això, estem sent testimonis de la irrupció de noves formes i models de treball en les que prima davant de tota la flexibilitat i l’adaptació a les necessitats de les empreses: precisament el que les oficines flexibles ofereixen i que les converteixen, després d’aquesta incertesa viscuda, en les aliades per fer front a aquest tipus de situacions on és clau controlar l’impacte i minimitzar el risc.

La societat evoluciona, la forma de treballar canvia i els espais destinats al treball estan ajustats a aquests nous mètodes que demanden als treballadors. A Lexington tenim els espais perfectes en els quals treballar de manera flexible. Si estàs interessat a donar-li a la teva empresa un nou rumb, pots connectar amb nosaltres, disposem de tot el que necessitis per potenciar la teva marca.

“En la carrera por la calidad no hay línea de meta.”

 Robert Kearns

Compártelo

Inici de sessió