Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2020-12-17

Existeixen nombroses empreses amb seu a Barcelona i cada dia són més els negocis que decideixen traslladar-se a aquesta ciutat. La capital catalana és una de les ciutats d’Europa amb major afluència de companyies de tots els sectors i en aquest post, exposem els avantatges d’estar localitzat en aquesta estratègica ciutat.

Avantatges per les empreses amb seu a Barcelona

Que la teva empresa es trobi ubicada a Barcelona té molts avantatges, i entre elles destaquem les que mencionem a continuació:

➳ Ubicació insuperable

Tenir presencia en una gran ciutat com Barcelona fa que el teu negoci se situï en el punt de mira, aconseguint que sigui més visible tant per a clients com per a proveïdors.

Prestigi

Sense dubte, que la teva seu corporativa aterri en una de les ciutats més importants del continent europeu li aportarà a la teva imatge de marca un reconeixement molt destacat.

Estar localitzat a Barcelona aportarà a la teva empresa un reconeixement de marca destacat

➳ Bones comunicacions

Les millors comunicacions del país, tant per terra com per mar, es troben en aquesta zona mediterrània. Depenent del sector, aquest factor serà vital per formalitzar aspectes tan importants com la distribució o l’atracció del talent de qualsevol part del món.

➳ Riquesa cultural

Una qüestió que afavoreix i consolida la faceta innovadora de qualsevol companyia. A més a més de ser una font d’inspiració i de creativitat pels equips de treball.

Empreses destacades amb seu a Barcelona

Aquestes són algunes de les empreses que ja gaudeixen dels avantatges de comptar amb la seva seu de la Ciutat Comtal. Companyies que han apostat per Barcelona per implementar els seus models de negocis o per fer-los créixer tant a Espanya com a la resta d’Europa.

➳ Naturgy

Naturgy, abans coneguda com a Gas Natural, és una empresa que opera en els sectors de gas i l’electricitat i que porta des de la seva fundació el 1843 localitzada a Barcelona.

➳ FCC

Fomento de Construccions i Contrates és una altra empresa ubicada a Barcelona des del moment de la seva creació, l’any 1992. FCC ja té presència en més de 30 països i és un referent mundial en serveis mediambientals i desenvolupament d’infraestructures.

King

Aquesta multinacional, coneguda per ser la creadora de jocs tan famosos com el Candy Crush Saga, també ha aprofitat els beneficis d’estar en una de les ciutats més importants pel sector empresarial a Espanya i Europa.

KWIZDA España S.L.

Kwizda Biocides pertany al hòlding Kwizda, una multinacional austríaca fundada en 1850, amb seu a Viena i oficines comercials distribuïdes per tota Europa. I la seu espanyola es troba localitzada en el nostre centre de negocis a Barcelona. La seva activitat està centrada en la formulació i fabricació de biocides per a aplicacions domèstiques, professionals i zoosanitàries

One For All Iberia

One For All és una firma especialitzada a la venda de dispositius pel confort domèstic, com comandaments a distància, bases i suports de paret per a TV, etc. Aquest líder global en tecnologia de control inalambric té com a seu els nostres espais flex a Barcelona.

Instituto Bioquímico Ibérico IBSA 

L’Instituto Bioquímico Ibérico IBSA Group, una de les empreses més importants del seu sector en l’àmbit mundial, també compte amb una oficina a les instal·lacions de Lexington a Barcelona.

El nostre espai flexible a Barcelona.

El nostres centres de negocis a Barcelona, conegut com a Lexington Edificis Trade i Diagonal L’illa, aporta totes les facilitats que qualsevol empresa necessita pel seu dia a dia.

Potser t'interessa

Oficines privades

Situades exactament on vols ser, amb la imatge que vols projectar i amb tots els serveis addicionals que necessites.

Oficina virtual

Potencia la imatge de la teva empresa amb una direcció de negocis a Lexington. Però no una qualsevol, sinó una que ubica la teva...

Sales de reunions

Lloguer de sales polivalents que proporcionen a la teva empresa un impacte addicional. Perquè moltes vegades l'èxit d'una reunió depèn...

No només estem localitzats en una zona immillorable; a prop de l’aeroport i al costat de l’Avinguda Diagonal. També comptem amb unes espectaculars vistes de la ciutat, estem envoltats de zones comercials i disposem d’excel·lents comunicacions, molt a prop de l’estació de Sants i de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El prat.

A més a més, oferim solucions adaptades i flexibles destinades a cobrir les demandes de les empreses i equips en aquests moments d’incertesa. Aquí pots consultar les nostres solucions i noves propostes d’espais de treball flexibles.Si tens un negoci i estàs pensant a fer canvis oportuns per aprofitar tots els avantatges que tenen les empreses amb seu a Barcelona, contacte amb nosaltres i comença des de JA amb la teva nova aventura empresarial.

“La feina que mai es comença és el que tarda més a realitzar-se”.

J.R.R Tolkien

Compártelo

Inici de sessió