Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

O el que és millor… com trobar la millor sala de reunions? Fàcil! Si tenim en compte totes les variables com la tipologia, to, projecció i nombre d’assistents, podrem aconseguir la millor sala de reunions pel vostre esdeveniment.. One size does not fit all!

Però, com saben quin tipus de sala de reunions o quins recursos extra son exactament els que necessitem?

El primer, poseu-vos en contacte amb experts! El nostre Product Manager Fabián Hernández sap molt bé com organitzar esdeveniments d’èxit, així que segur que coneix la fórmula perfecta per la reunió que tens al cap. Deixa’ns les teves dades i us truquem!
Més senzill, impossible.

Però si igualment voleu arribar a la vostra nova sala de reunions amb tot sota control i les idees molt clares, avui compartim amb vosaltres les claus per escollir la millor sala de reunions.

Quants m2 necessita la millor sala de reunions?

El primer que has de saber a l’hora d’escollir la millor sala de reunions pel vostre esdeveniment és la magnitud d’aquest, perquè les dimensions de l’espai és un dels factors més bàsics.

Des de Lexington, i com experts en organització de tota mena de reunions, recomanem comptar amb un mínim de 2 metres quadrats per assistent. Ja sigui per una entrevista en un espai més íntim, però una formació amb l’equip o per una reunió híbrida amb tots els treballadors de l’oficina + els treballadors en remot, comptar amb l’espai suficient perquè tots ells puguin moure’s amb llibertat és imprescindible.

Exemples? Aquí els tens!

  • Si esteu pensant a organitzar una formació per tot l’equip durant una setmana, ús recomanaríem la Sala Vivaldi en el nostre centre Lexington de Príncipe de Vergara 132, amb una superfície de quasi 95 m2. Els assistents d’aquest esdeveniment tindran l’espai perfecte per moure’s àgilment, per treballar en grup i per sortir i tornar al seu lloc sense molestar la resta d’alumnes.
  • Potser voleu incorporar talent nou al vostre projecte? El camí per atraure i retenir talent a la vostra empresa comença, sense dubte, a l’entrevista. Els millors candidats no refusen la nostra oferta si des del primer moment se senten còmodes, i és que les primeres impressions tenen molta importància! La nostra sala Zion a Lexington Paseo de la Castellana 79 te la mida perfecte per 3-4-PAX, donant als entrevistadors i a les entrevistades un espai molt superior a la mitja per conèixer-nos millor.

Quin equipament necessita la millor sala de reunions?

Amb l’arribada del model híbrid a les oficines ja som capaços de connectar amb equips arreu del món per un mateix projecte, en una mateixa companyia, i per descomptat, per la mateixa reunió. Els esdeveniments del futur ja han arribat al nostre present, i si una sala de reunions vol ser la millor ha de comptar amb un equip informàtic compost per:

Projector o pantalla

És un must! Poder comptar amb el suport audiovisual per la vostra reunió és imprescindible, ja sigui per projectar una presentació, un vídeo, gràfics…

Connectivitat

Tot i que tots els recursos necessaris estan preparats per endavant, comptar amb una connexió a internet ràpida i segura també és una cosa que no pot faltar. Perquè una reunió sigui una experiència 360 i l’equip surti amb una sensació plena i un coneixement complet, has de ser capaç de, en un sol clic, donar la solució a un dubte, l’explicació d’una dada complexa o el suport audiovisual que no sabies que necessitaves, però que, amb una bona connectivitat, tindreu a l’abast de la vostra mà.

Tecnologia hibrida

I la “guinda” del pastís, la tecnologia híbrida! Si voleu que la vostra reunió arribi a tothom i cadascun dels llocs de la vostra companyia, que transcendeixi la veritat, la vostra sala de reunions ha de ser capaç de connectar aquest esdeveniment amb tots aquells treballadors treballant en remot.

Connectivitat + pantalla on projectar la presentació i on poder veure a tots els assistents en línia + càmera + equip de so de la millor qualitat = la millor sala de reunions.

Quines altres característiques tenen la millor sala de reunions?

Llavors, quines altres propietats hauria de tènia la millor sala de reunions? Sense dubte, per gustos els colors i els trets de la nostra sala de reunions ideal pot ser que no siguin els vostres. Però tampoc tenim cap dubte que aquests que us enumerem són els essencials per qualsevol sala d’esdeveniments o formació potencialment perfecta.

Disseny i mobiliari

Com us hem explicat en moltes ocasions, únicament una taula rodona amb cadires al voltant mai es proclamaria com a guanyadora a la millor sala de reunions. El disseny, l’ergonomia i la decoració són factors fonamentalment perquè l’espai on el vostre equip es reunirà els inspiri a perdre les millors decisions i a idear els millors projectes.

Il·luminació i climatització

Com trobem l’equilibri perfecte? És evident: apostant per la naturalitat. La llum solar mai havia estat tan important com en aquest moment, i es que el vostre equip necessita una bona il·luminació natural perquè els seus nivells d’energia no decaiguin a mesura que la reunió avanci, per evitar mals de cap i perquè sense dubte, el sol ens motiva. Passa el mateix amb la temperatura de la sala! L’ideal és mantenir-la ventilada i al voltant d’uns 23° i 25 °C.

Ubicació

Sobra dir que la millor sala de reunions ha de ser-ho per dins i per fora i la ubicació i accessibilitat son clau perquè l’espai que hagis escollit sigui nominat en aquesta categoria. Escollir sales de reunions en espais flexibles com els de Lexington, que compten amb les millors ubicacions a Madrid i Barcelona, es la millor manera de fer check ( i doble check) en aquest punt.

No hi ha una altra zona a Madrid com Paseo de la Castellana, Chamartín o La Moraleja, ni a Barcelona com Avinguda Diagonal, que atorgui una imatge tan prèmium a la vostra reunió abans inclús de celebrar-la.

Com preparar la millor sala de reunions?

Que fer quan s’acosta el vostre esdeveniment? ¿Com heu de preparar la millor sala de reunions pel gran dia? Us deixem un petit checklist dels imprescindibles:

Confirmeu que la reserva s’ha realitzat correctament.
✅ Envieu un recordatori a tots els assistents amb la data, hora, ubicació… perquè tinguin tot localitzat!
✅ Reviseu que el layout de la salsa sigui perfecte i, si queden dubtes. Contacteu amb l’equip de recepció perquè us assessorin.
✅ Verifiqueu que, pel coffee break o si heu organitzat un lunch per l’equip, no hi hagi toleràncies entre els assistents o allèrgies…

I, sabeu que? Que a més a més de preparar els continguts de la vostra presentació i està atent a la llista de convidats… No haureu de preocupar-vos per res més! La millor sala de reunions també serà la millor perquè l’equip que té darrere, ja que s’encarregarà de deixar tot llest per la data assenyalada. El suport que un amfitrió com a Lexington pots oferir-vos suma molts punts a favor.

Les millors sales de reunions a Madrid i Barcelona

Sense dubte, unes sales de reunions flexibles, potents, en les millors ubicacions i amb un equip excepcional per fer la vida més fàcil són sempre les preferides en les apostes, i és per això que el nostre lloguer de sales de reunions a Madrid i les nostres sales de reunions a Barcelona són (com hem dit en moltes ocasions? Potencialment perfectes per les vostres reunions.

La teva reserva de sala a l’agost amb Lexington al 50% dto.

I el que és més! Si estàs preparant les agendes pels esdeveniments de l’estiu i teniu pensat organitzar-los durant el mes d’agost, Esteu de sort!🍀 Les millors sales de reunions Lexington a Madrid i Barcelona, ara amb un 50% de descompte. Sí, el que llegiu!

Poseu-vo en contacte amb nosaltres i poseu data una visita. Podeu venir amb la vostra checklist preparat i veureu que amb la nostra visió i l’experiència d’uns espais flexibles com els de Lexington, trobarem la millor sala de reunions!

«¿Per què encaixar si has nascut per destacar?»

Dr. Seuss

Compártelo

Inici de sessió