Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-10-01

Després de 22 anys (aquí és res!) al peu del canó quins diries que han estat els principals canvis que ha experimentat Lexington durant aquests anys?

Ja que des de 1996 avui dia …camina que no ha plogut!! Hem passat d’utilitzar la màquina d’escriure, una centraleta de mida descomunal, una màquina de fax que no parava d’enviar i rebre en tot el dia i la tediosa impressora matricial a disposar de tota mena de tecnologies que ens permeten accedir a sistemes i treballar a l’instant i gairebé sense moure’t del teu lloc. En els noranta el servei de secretaria era molt demandat i cada dia érem les secretàries i telefonistes d’unes 120 empreses…una bogeria!!

Què és el més gratificant en el teu dia a dia com a integrant de l’equip de Front Desk?

El més gratificant és poder ajudar a tots els nostres clients a solucionar les demandes que ens transmeten i la complicitat i tasca d’equip que tenim en recepció per poder portar-ho a cap.

Si haguessis de destacar un aspecte de Lexington que el fa especial o diferent quin triaries?

Triaria el tracte personalitzat a cada empresa i cada client. Sempre intentem integrar-nos en el seu negoci i oferir-los els serveis que millor puguin atendre les seves necessitats.

Quin seria el servei o prestació que creus que Lexington hauria d’implantar o desenvolupar en els propers anys per augmentar la seva capacitat competitiva en el mercat?Penso que la tendència d’avui dia és que cada empresa o client pugui gestionar-se les necessitats que li sorgeixin en cada moment i Lexington ha d’estar molt atent a nous avenços tecnològics que permetin al client accedir el servei que necessitin en qualsevol moment.

I per finalitzar, una ronda ràpida de preguntes:

Un país…Suècia

Una pel·lícula…Dinotopía

Un refrany… Pots arribar a qualsevol part, sempre que caminis prou.

Un pla perfecte…Un dia en família

Un consell…El bé que fas, a tu mateix t’el fas.

Un somni…Ser feliç!!

Compártelo

Inici de sessió