Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Sandra Barreto
2017-09-14

Barcelona és una de les ciutats més desitjades per les empreses per establir la seva direcció de negocis, ja que, a més a més de ser la porta d’entrada al sud d’Europa i capital estratègica de la regió del Mediterrani, segons European Cities Monitor 2011 és la ciutat europea amb major qualitat de vida pels treballadors, una posició que ha mantingut durant els últims anys.

La ubicació del negoci i les característiques de l’espai en la que instal·les la teva empresa poden jugar un paper determinant a la seva posició competitiva i possibilitats d’èxit

Així doncs, si com empresari estàs pensant a ubicar el teu negoci a la ciutat comtal, pren atenció a aquest top 4 millors zones de Barcelona per muntar la teva empresa coneix-les!

#1 Zona centre: 

Els centres de la ciutat sempre resulten una bona opció per ubicar la teva empresa, ja que ofereixen gran varietat de prestacions. En el cas de Barcelona, destacaríem sobre totes les zones de Plaça Catalunya i Passeig de gràcia, llocs envoltats de comerços, complexos hotelers, restaurants per a tots els gustos i mitjans de transport que faciliten accessibilitat.

#2 Zona Diagonal:

Un dels carrers més importants d’aquesta ciutat, i que acull una gran part del teixit empresarial de la ciutat. En aquesta àrea, destaquem els nostres centres de negocis en Barcelona (en la Gran Via de Carles III i Diagonal L’illa), situat concretament en un conjunt de 4 edificis premiats per la seva arquitectura i classificats com edificis protegits. Una zona absolutament estratègica, situada al costat de les Torres de la Caixa d’Avinguda Diagonal, del Pedralbes Centre i a escassos minuts de l’estació de Sants i de l’aeroport.

#3 Noves zones:

En aquest punt, destaquem el districte 22@, envoltat d’un ambient innovador. Una zona destinada a convertir-se en una plataforma científica, tecnològica i cultural, que segueix impulsant la imatge de Barcelona com una de les ciutats més dinàmiques i innovadores de l’àmbit internacional.

#4 Zona periferia: 

Tanmateix, un altre de les zones preferides per les empreses per poder establir els seus negocis a Barcelona, És sant Cugat del Vallès. Un municipi aproximadament a 14km de la ciutat comtal i que s’ha convertit en una de les àrees amb millor generació de llocs de treball.

➙ si ja tens clara la zona que mes t’interessa de Barcelona i vols saber també les possibilitats que t’ofereix Madrid, coneix el TOP5 de les millors zones de Madrid on situar la teva empresa. Descobreix-les!

“Les oportunitats no son producte de la casualitat, més bé són resultats de la feina ben feta”.

Tonatihu

 

Compártelo

Inici de sessió