Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Anna Jorge
2023-01-18

Les grans corporacions, els equips que es compten per cent i els estàndards de qualitat en protocols internacionals han trobat sabata de son peu en els espais de treball flexibles. El coworking corporatiu continua guanyant popularitat i és que molts operadors flex ja que enfoquen les seves estratègies en els clients corporate (a més a més de satisfer les demandes d’aquells freelance que no venen en ment quan pensem en el concepte de coworking.) Avui, agafem els comandaments del nostre jet provat (completament sostenible) i recorrem el globus per conèixer els millors coworking corporatius del món.

Billetes preparats? Enlairem! ✈️

Nueva York – Knotel

Un dels grans dels espais flexibles a Estats Units, Knotel compta amb més de 200 ubicacions per tot el país i en algunes de les capitals de referència en l’àmbit mundial com París, Londres o Toronto. L’equip de Knotel està especialitzat a trobar solucions flexibles per a companyies de totes les mides, siguin quines siguin les seves necessitats, a més a més d’oferir assessorament i serveis de disseny d’oficines dedicades.

us recomanem molt escollir els espais de treball de Knotel pel vostre viatge a NYC (o a Dallas, Austin, Miami, San Francisco… Knotel està per tot arreu!)

Madrid – Lexington

Si el que busqueu és l’espai de treball flexible amb més experiència, recorregut i amb més possibilitats d’èxit a la capital espanyola, sense dubte heu de mirar cap a Lexington. Amb 4 ubicacions en les millors zones madrilenyes i de capital 100% espanyol, Lexington és la millor opció per aquelles empreses amb perfil corporatiu buscant flexibilitzar la seva estratègia de workplace! I és que estan especialitzats, amb implementacions tecnològiques pròpies i pels equips més exigents!

Lexington – Castellana 79

Sens dubte, Lexington porta el timó des del seu espai flexible a la zona d’Azca. La millor ubicació, un disseny inigualable i connexions immillorables converteixen les oficines flexibles de Lexington en el 79 del Passeig de la Castellana en el centre de totes les mirades.

I amb un creixement constant! L’última ampliació de 1500m2 es va portar a terme el passat 2022, amb un 100% d’ocupació des de la seva inauguració oficial.

Lexington – Castellana 141

Going strong des de 1981, els espais de treball flexibles a Cuzco foren el començament de la gran aventura. En plena artèria madrilenya i amb les millors vistes a la zona financera de la capital, Lexington al passeig de la Castellana 141 compte amb versàtils zones de treball comú, sales de reunions de totes les mides i els millors beneficis comunitaris de CUZCO IV (la Terrassa, la zona wellnes i la cantina són immillorables!)

Lexington – Príncipe de Vergara

En el potent barri de Salamanca i amb un altre angle de vistes envejables, Lexington a Príncipe de Vergara 132 és el benjamí de l’operador flex! Amb el disseny més trencador, els formats més versàtils i la millor accessibilitat pels equips (La boca del metro està, literalment, a la porta de l’edifici). Els espais flexibles de Lexington a Chamartín poden definir-se com el resultat de tota la seva expertise.

Lexington – La Moraleja

En ple gegant empresarial d’Alcobendas, l’espai flexible de Lexington al nord de Madrid és la millor combinació entre la professionalitat i l’ambient business de la capital i l’aire fresc que es respira en un complex rodejat de naturalesa com el Miniparc. Lexington La Moraleja té, simplement, un altre aire.

Entre els avantatges d’ubicar la vostra empresa a la Moraleja destaquem les oportunitats de networking amb altres grans corporacions veïnes i l’entorn natural que elevarà el vostre dia a la feina.

Barcelona – Lexington Edificios Trade

Per descomptat, l’experiència del know-how de Lexington havien d’estar presents a la ciutat comtal! Els espais flexibles Lexington en els edificis Trade de Barcelona són. Sense dubte, la recomanació perfecte si la vostra gran corporació (o empresa de qualsevol mida, per descomptat, per això parlem de flexibilitat 😉) busca espais de treball a la capital Catalana.

Limítrof amb avinguda Diagonal i en uns edificis ja part de l’skyline de Barcelona, Lexington en els edificis Trade pot oferir-los el millor de l’oficina que estàs buscant i el millor dels espais flexibles que no sabies que necessitaves.

Lexington – L’illa Diagonal

I és que la cosa no acaba aquí! Lexington acaba d’anunciar una nova obertura assessorada per la consultora CBRE, a L’illa Diagonal, punt de referència de Barcelona, on condicionarà 2000m2 per donar cabuda a les noves oficines flexibles, sales de reunions i formació, community hubs i molt més, en plé CBD.

Aquesta ampliació suposa per a Lexington una arrancada d’exercici amb 16000m2 en explotació i expectatives d’arribar als 20.000m2 al tancament d’any.

London – Uncommon

Amb 5 ubicacions repartides per diferents zones de Londres, els espais de treball flexibles Uncommon destaquen per energia eco-friendly i el seu Compromís amb l’oficina sostenible, no us ho podeu perdre! Les instal·lacions de Uncommon estan repletes de fustes, tons terra i plantes, moltes plantes.

If London is your place to be, Uncommon is your place to work! 

Hong Kong – The Work Project

Viatgem al sud de la Xina per visitar els seus espais de treball flexibles guanyadors de premis! L‘expertise en hostaleria de l’equip després del The Work Project a Hong Kong és reconeguda i molt apreciada.

Amb una forta orientació al disseny més avantguardista, The Work Project busca crear experiències i fomentar l’intercanvi cultural entre els usuaris també a Singapur i Sidney.

París – The Bureau

Com un dels pioners en el cotreball de luxe, The Bureau és un dels espais de treball flexibles més sofisticats fins i tot més enllà de les fronteres franceses. El seu principal objectiu és unir als líders d’avui amb els líders del demà en unes de les zones de més referència a París.

Coworkings a nivel internacional

Podríem escollir una de les ubicacions d’aquests gegants dels coworking corporatius, però no volem! A continuació dues mencions especials en l’àmbit global.

Industrious

Aquests espais de treball van néixer el 2012 quan dos amics de la infància, Jaime Hodari i Justin Stewart, es van adonar que les seves reunions amb clients anaven molt millor quan quedaven amb ells, per exemple, cafeteries o hotels, però mai a l’oficina. Així neix Industrious, la millor combinació entre la ciutat al detall i l’equilibri amb la professionalitat característica del lloc de treball.

El dia d’avui, els fundadors han deixat els seus treballs per dedicar-se 100% a Industrious 😉, amb 160 localitzacions repartides per més de 65 ciutats per tot el món. Va ser anomenada una de les 500 empreses amb major creixement (i més ràpid) per Inc. el 2020. 

Mindspace

Amb l’objectiu d’atorgar-los als CEO’s la pau mental necessària para prioritzar el que és verdaderament important pel seu negoci, Mindspace s’ocupa de tota la resta. Amb oficines privades i espais per equips de treball més grans, sense oblidar el pur coworking amb accés diari a les ofertes de sales de reunions per l’ús puntuals, Mindspace és una opció, top per empreses amb perfil corporatiu pensant en passar-se al flex. I quasi segur que trobareu el vostre Mindspace perfecte, perquè estan presents en més de 20 ciutats per tot el món!

«To be outstanding is to do the same thing others have done in a different way. But to stand-out is to do what no one has ever done before»

― Olaotan Fawehinmi

Compártelo

Inici de sessió