Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Mariví Encinas
2022-02-17

Que com ho sabem? Hola! Sóc la Mariví Encinas i sóc l’Office Manager dels espais flex de Lexington a la Moraleja. La meva feina és encarregar-me que tot els que necessiteu en el vostre dia a dia estigui llest, guiar-vos i també convertir-me en part del vostre equip. I des d’aquí us asseguro que *aquest* és el lloc perfecte per localitzar la vostra companyia; les nostres oficines a Lexington La Moraleja són l’espai de treball que necessites en aquest 2022.

Vols saber per què? Vinga, us ho explico tot!

Per què hauries de mudar-te a La Moraleja aquest 2022?

La pregunta seria més aviat, Como no us traslladareu a La Moraleja aquest 2022? Sent objectius, La Moraleja té tant de potencial què ubicar la vostra companyia en aquesta zona al nord de Madrid només pot portar coses bones. Oi? I, que millor que analitzar-los des de dintre?

Un dels avantatges més TOP que jo destacaria és l’entorn empresarial que es respira en aquesta Zona d’Alcobendas. Com sabeu, els nostres espais flexibles a La Moraleja es troben en el Campus Empresarial Miniparc, un complex pensat per allotjar a grans multinacionals i per cuidar dels vostres equips amb tot l’efecte. A més a més, per alguna cosa en diuen a Alcobendas el gegant empresarial! I és que multinacionals Chevrolet o Vodafone ja han escollit aquesta zona del nord de Madrid per assentar les seves seus corporatives.

I les connexions… També són excepcionals! L’accessibilitat és un dels grans beneficis de llogar una oficina a La Moraleja: deixar enrere el caos de la gran ciutat per moure’s per una zona amb connexions directes a carretera, transport públic a la mateixa porta, pàrquing i, a més a més de les opcions dins el complex, com centres comercials, hotels, restauració i l’aeroport a 10 minuts… Insuperable, oi?


Beneficis extra del teu espai de treball a La Moraleja

Gràcies a tots aquests anys al davant de la gestió de l’espai flexible de Lexington a La Moraleja, pot parlar-nos en molt de detall dels beneficis d’ubicar la vostra companyia en el nord de Madrid, però avui, a més a més, em converteixo en una treballadora mes per explicar-nos que inspira llogar una oficina a La Moraleja.

ENTORN NATURAL

La creativitat, la motivació i la pau es disparen en mirar per la finestra i poder observar les zones verdes que envolten les nostres oficines a La Moraleja. Escapar del soroll en el centre de la ciutat sense renunciar a totes les oportunitats del cor financer de Madrid, per exemple, potenciarà la productivitat dels vostres equips en donar-los la capacitat de desconnectar i respirar aire fresc quan ho necessitin. I prendre el sol a l’estiu!

WORKPLACE PREMIUM EN ZONA PREMIUM

Espais de treball flexibles amb zones comuns acabades de renovar, phone booths i sales de reunions de totes les mides, oficines a mida… el que més ens agrada en un entorn del qual us enamorareu. Aquesta és una xerrada que tenim entre tots els que treballem aquí cada dia: quina pau!, quin gust sortit i respirar!

LES MILLORS COMUNICACIONS

Un altre dels avantatges d’ubicar la vostra empresa en una oficina de La Moraleja és la capacitat d’escollir com i quan vols accedir al vostre espai de treball. El vostre equip sol venir en transport públic? Tenim el millor commuting del nord de Madrid, amb autobusos directes a plaça de Castilla, metro lleuger… però i si prefereixes venir en cotxe? Perfecte! Tenim la connexió directa amb l’M-30, M-40 i amb la A-1; a més a més, no haureu de preocupar-vos per zones d’accés restringit, aparcament, embussaments, de la bogeria que suposa agafar el cotxe a Madrid centre, bàsicament!

 

NETWORKING DEL MES TOP

Com us he comentat, Alcobendas i La Moraleja ja són un símbol en el món empresarial. En llogar una oficina a La Moraleja aquest 2022 estareu compartint entorn de treball amb algunes de les empreses més influenciables a Espanya i en l’àmbit internacional, així, doncs, les oportunitats de networking creixen en quantitat i sobretot en qualitat. Si voleu apuntar més alt, jo us recomano sortir del comú i buscar les millors oportunitats on ho fan els millors referents.


Que trobaràs en el teu espai de treball a Lexington La Moraleja?

Bé, us he convençut? Establir la vostra companyia a La Moraleja és la bona decisió que marcarà el resta del vostre 2022; però, per què escollir Lexington?

De nou, la pregunta hauria de ser: com no escollir Lexington? Començant per un equip excepcional que us ajudarà amb les vostres gestions diàries, i sempre amb un somriure (la veritat és que treballar mà a mà amb la nostra companya Mariam Konni és la millor experiència, la voleu conèixer? I seguint per unes zones de treball magnètiques i irreverents, i molt lluny de l’ordinari! Tenim “tot” el que vulguis i el que encara no saps que necessites.
A més a més per completar aquesta experiència, Aquí us consentim amb cafè i aigua purificada cada dia de l’any! Començar la jornada amb un cafè recent molt i continuar-la ben hidratats no té preu… (i si, efectivament, gratuït per tots els nostres membres) 😉

Alguns casos d’èxit

Necessites exemples pràctics? Per això sóc aquí… Avui comparteixo les seves històries amb vosaltris!

CASE STUDY 1: EMPRESES INTERNACIONALS QUE ESCULLEN LEXINGTON LA MORALEJA COM LA SEVA SEU A ESPANYA

Un dels nostres clients internacionals més potents, és una empresa dedicada al software del suport empresarial, va aterrar a Espanya i va escollir Lexington La Moraleja com la seva primera ubicació al nostre país. Van arribar amb un equip molt petit que cabia en una sola oficina i, amb el pas del temps, aquest equip va créixer, i la seva confiança per Lexington, també! Han ocupat fins a 5 oficines amb nosaltres i, avui dia, continuem acompanyant-los.

CASE STUDY 2: COMPANYIES EN CREIXAMENT I ELS SEUS UPGRADE

De nou, està malament que jo ho digui, però una oficina amb vibe corporativa en un entorn natural té aquell encant especial que captiva a totis els que treballem en ella. No seria la primera vegada que ens passa! Com ja sabeu, comptem amb paquets d’Oficines Virtuals, amb els que tenim accés a les zones de treball en comú i sales de reunions… Doncs, per descomptat, moltes d’aquestes empreses que començaren amb una fórmula virtual, acabaren per assentar el seu equip permanentment en una de les nostres Oficines de La Moraleja, les zones de treball en comú enamoren! I no es van poder resistir a la temptació.

CASE STUDY 3: OFICINES A LA MORALEJA AMV VERTADERA IMATGE DE MARCA

Quan a Lexington parlem de costumització d’espais, parlem seriosament!m Que podem fer? Per exemple, un dels nostres clients (una empresa relacionada amb els streamers i tot el món entorn dels directes a internet) va començar a créixer molt més aquests últims anys i , per descomptat, necessitaven un espai de treball ampli i tenir tot l’equip col·laborant. Que vam fer? Unir dues oficines anteriorment independents només per ells. Sense oblidar, per descomptat, a aquests clients amb vertadera ànima d’interioristes que decoren la seva oficina a Lexington amb tota mena de detall: quadres, vinils, cristall… Tot per transmetre els valors de la seva marca als seus equips! I perquè aquests se sentin motivats i la mar de creatius.

La feina d’una office Manager és meravellósa: poder acompanyar-vos a tots en el vostre dia a dia, ser el vostre suport i que confieu en l’equip pels vostres millors (i pitjors) moments, no te preu. Però tot és encara millor en un entorn tan natural, radiant i que millora la productivitat de tots els que treballem aquí. Us prometo que és molt gratificant!

No dubteu en posar-vos en contacte amb mi si us ha picat la curiositat sobre com seria treballar en una oficina a Lexington La Moraleja. M’ha encantat compartir aquesta estoneta amb tots vosaltris! Ens veiem per les zones comunes, no? I us convido a un cafè!

 

Compártelo

Inici de sessió