Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-02-22

Les zones comuns d’un edifici d’oficines representen un punt de trobada pels treballadors, els quals, aprofiten per desconnectar cos i ment, divertir-se i socialitzar amb els seus companys. A més a més, treballar en aquestes zones comuns s’està convertint en una tendència en alça en els centres de negocis, ja que ajuden a potenciar la creativitat, el treball en equip i la productivitat dels treballadors.

Les zones comuns s’imposen com una gran tendència en els centres de negocis

A Lexington apostem clarament per aquesta tendència i per un estil de treball més dinàmic a la part que relaxat. A continuació, t’expliquem amb més detall els diferents espais que ofereixen els nostres centres de negocis i tots els beneficis que l’ús de les zones comuns aportarà a la teva empresa en general i als treballadors en particular, pren nota!

Tipus de zones comuns en els workspaces de Lexington:

  • Fun Room

En el centre de negocis de Madrid La Moraleja pots trobar l’entorn ideal on treball i diversió van de la mà. I és que, a més a més de les seves zones enjardinades, disposen d’una autèntica Fun Room: un espai amb sofàs, futbolí, PlayStation, dards…. En el que fomentaràs la productivitat i el treball en equip, coneix-la!

zonas comunes lexington

  • Grades amb gespa

En ple cor financer de Madrid, s’ubica el nostre centre de negocis Cuzco, un workplace en el que el 40% del seu espai està dedicat a potenciar zones comuns. Una de les més destacables són les grades amb gespa, un format dinàmic i creatiu en el qual realitzar una reunió més informal o presentacions internes serà, sens dubte, tot un èxit!

zonas comunes lexington

  • Thinking Cells

Un altre espai de feina que ofereix l’edifici Cuzco i que s’identifica a la perfecció amb aquesta tendència de treball són els Thinking Cells: espais amb butaques individuals equipats amb tot el que sigui necessari per a la teva reunió de treball més informal i sense renunciar a la comoditat!

zonas comunes lexington

  • Workcafé

Els ‘coffee times’ es converteixen en l’ocasió perfecta perquè els treballadors desconnectin de la rutina laboral i aprofitin per intercanviar opinions amb altres companys.Aquest és el colorit Coffee Point que Lexington posa a disposició a tots els seus clients en el seu workspace del passeig de la Castellana, 79:

zonas comunes lexington

Beneficis que aporten les “social àrees” i zones comuns a l’empresa.

Les zones comuns ajuden que els treballadors siguin més productius i treballin de forma més eficaç, el que afecta directament i positivament als resultats de la mateixa empresa. Atent, perquè t’especifiquem en aquest llistat alguns dels beneficis més destacables d’utilitzar les zones comuns d’un edifici d’oficines endavant!:

  • Milloren la productivitat dels treballadors el que porta a l’empresa a obtenir millors resultats.
  • Fomenten el treball en equip.
  • Aporten més flexibilitat a la mecànica de feina de la companyia.
  • Consoliden les relacions entre treballadors per aconseguir un bon clima laboral.
  • Milloren la comunicació interpersonal i Inter departamental.
  • Fomenten la creativitat i els moments de brainstorming.

zonas comunes lexington

“L’esperit d’equip és el que dóna a moltes empreses un avantatge sobre els seus competidors”.George Clements

Compártelo

Inici de sessió