Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

Us contestem amb una altra pregunta: Que prefereixes?, una oficina merament funcional que bé podria ser el vostre workplace o el de qualsevol altra empresa, o un espai de treball amb personalitat i que creï un ambient professional i acollidor per l’equip? Creiem que la resposta és clara, oi? A la pregunta” és important la decoració d’una oficina? Nosaltres cridem SI en majúscules.

Voleu saber per què una decoració cuidada a la vostra oficina no només impulsarà la imatge de marca de la vostra companyia, sinó que també la productivitat de l’equip? Sí? Quedeu-vos, us ho expliquem tot.

Una bona decoració pot augmentar la productivitat dels treballadors

Però, com? Com pot la decoració d’una oficina ser tan rellevant que arribi a influenciar en els meus resultats? Molt fàcil, l’atmosfera que tingui el lloc de treball ajudarà a potenciar el sentiment de pertinència al projecte de cada treballador, a la feina collaborativa, la seva creativitat, i, per tant, la seva motivació.

Treballar en un espai d’oficina monòton, sense zones de descans o break, i sense cap detall que els faci la seva jornada laboral més agradable pots accelerar l’arribada del temut burn-out! I això és una cosa que volem evitar a tot preu!

Una de les prioritats essencials dels espais de treball, tema en el qual som bastant experts, és el benestar dels equips, i és per això que una bona decoració, detalls i zones diferenciades que faciliten el treball en equip o la desconnexió són tan decisius pels resultats del vostre projecte.

Tot i que, atenció! No tot és una planta aquí o un quadre allà, la decoració és tan valuosa i determinant que una decoració allunyada de la vostra imatge de marca també pot afectar a la productivitat dels vostres treballadors. Llavors, que la vostra oficina presenti una decoració” casolana”, incòmode o sense cohesió podria perjudicar la seva creativitat, el seu sentiment de pertinència o el seu treball diari, doncs, si les desconnecta dels vostres valors o objectes, també acabarà per cremar-les.

Ho veieu? La decoració d’una oficina, ja sigui petita, un open-space per a tota la plantilla o un despatx corporatiu, és vital perquè la vostra idea de negoci segueixi endavant. Convençuts/des ja que és un dels aspectes més importants a cuidar? No? Seguim!

Relació entre la decoració i l’estat d’ànim dels treballadors

I, com afecte la decoració d’una oficina a l’estat d’ànim del meu equip? També haig de tenir-ho en compte? Per descomptat! Igual que la decoració del vostre espai de treball afecta (I molt) a la productivitat i les ganes dels vostres treballadors, també ho fan sobre el seu sentiment de permanència a la companyia i sobre la seva esfera més personal.

La retenció de talent és un d’aquests factors que les companyies han de tenir en el seu TOP de prioritats, i moltes d’elles ni s’imaginen el rellevant que és comptar amb un workspace que respiri la seva imatge de marca per això.

Penseu-ho així: un treballador se sentirà part principal de l’empresa si es troba envoltat/ada d’estímuls creatius que transmetin els valors de la seva companyia… totx ellxs se sentiran verdaderament una peça indispensable d’un tot. Com us hem explicat en altres ocasions, el sentiment de pertinença i la cultura d’empresa són alguns dels elements principals que decidiran si aquest talent que heu aconseguit atraure romandrà realment amb vosaltres o acaba per buscar oportunitats a fora.

La decoració d’una oficina és un component importantíssim ara que el model de treball híbrid s’ha convertit en una nova realitat. La tornada a l’oficina ha estat un canvi brutal per a moltes persones a Espanya, alguns d’ells/es mai havien conegut la seu de la seva companyia perquè s’incorporaren després que la pandèmia irrompés en el nostre país i traslladessin l’oficina a casa. Que millor que oferir-los, tant a ells com als altres treballadors, un espai modern, a l’última tecnologia i verdaderament inspirador després de mesos treballant allunyats del seu equip i des del menjador? Sense Dubte, és un must!

A Lexington pots personalitzar el teu espai de treball

Però, un moment… i una decoració de l’espai tant a mida no requerirà una inversió massa alta? Ara sí que estàs equivocat/ada!

Quan la norma era comptar amb una oficina convencional per a cada companyia, tenir espais dedicats al descans. A les videotrucades o a les reunions sí que podia demandar una major inversió, molts més metres quadrats i un projecte d’interiorisme al qual moltes empreses no podien fer front. Això no obstant, amb els espais flexibles, tot això ho hem deixat al passat!

Els espais flexibles i oficines híbrides de Lexington permeten a grans companyies en l’àmbit mundial centrar-se en el verdaderament important, perquè som nosaltres els que ens encarreguem de la resta. Amb una oficina flexible a Lexington ja disposareu de sales de reunions de totes les mides perquè els vostres esdeveniments, zones de descans de l’ho més avantguardista, espais de Coworking, coffee break corners… Aquí podreu dedicar-li aquest temps extra a la decoració de la vostra oficina! Per descomptat, amb el nostre assessorament.

Personalització a Lexington

Oh, però puc personalitzar la meva oficina amb imatge de marca en un espai flexible? A Lexington, SI! (i un SI molt gran) Us expliquem com!

Realment, hem fet de tot! Des de projectes de major envergadura com recepció pròpia per a clients internacionals amb grans equips, cuines privades o zones de break amb mobiliari que segueixi la línia d’estil i colors corporatius de la vostra companyia, a detalls més petits però que marquen la diferència.

Necessites algunes idees? Per què no penjar lletres corpòries amb el nom de la vostra empresa a la paret? O que tal un logotip en vinil? Tot i que, si ho prefereixes, podem vestir la vostra paret sencera amb alguna imatge que inspiri a l’equip. Per descomptat, tot això a més a més del mobiliari a mida, peces especials com catifes, coixins, lleixes, plantes, gerros o figures de cartó a mida real amb la vostra mascota. Qualsevol cosa, us l’aconseguirem! Només en dir-nos que algunes de les nostres oficines compten amb futbolí o zona de minigolf… Els nostres clients pensen en tot!

Hem pogut temptar-vos? Estem segurs/es que sí. Qui no voldria comptar amb una oficina tant TOP, i a més a més, en zones estratègiques de Madrid i Barcelona? No dubteu en contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari i començar JA a treballar en el vostre projecte personalitzat. A Lexington comptem amb els millors proveïdors i materials d’Espanya, perquè només apuntem a l’excepcional. Parlem?

 

“Un producte pot ser copiat per un competidor; una marca és única””
Stephen King

Compártelo

Inici de sessió