Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Anna Jorge
2021-11-04

La tornada a l’oficina aquest 2021 ha estat marcada pels coworkings, les oficines híbrides i un model de treball totalment nou. Però, què ens oferirà el futur? Avui repassem les últimes tendències en oficines per descobrir com serà el teu espai de treball el 2022.

El coronavirus ha marcat les nostres vides irremeiablement, això és innegable. Però els seus efectes van molt més enllà i és que s’ha convertit en un accelerador de tendències en tots els aspectes. Començant per la sobtada adaptació que tots vam haver de fer a l’inici de la pandèmia. En menys de dos anys hem estat testimonis del vertiginós enlairament de molts trends que s’han convertit en imprescindibles en les nostres vides.

El coronavirus s’ha convertit en un accelerador de tendències en tots els aspectes, inclosos els espais de treball.

TikTok, la fregidora d’aire, portar mascaretes a joc amb el conjunt, el teletreball i el model de treball híbrid són bons exemples d’això. I és per això que, quan es tracta d’espais d’oficina, decoració i usabilitat, les tendències es comporten de la mateixa manera.

Algunes tendències en oficines pel 2022

Després de la pandèmia, l’afano per canviar d’aires, traslladar-se i redecorar es va manifestar en moltes llars espanyoles. Són els detalls més punters i repetidors que van marcar aquesta rentada de cara els que avui es consoliden com a tendències en oficines pel 2022. Per què ¿no és el nostre espai de treball com la nostra segona casa?

Interiorisme i flexibilitat

La creativitat i la necessitat de renovar l’espai de treball són factors que es consolidaran les oficines flexibles aquest 2022. Espais que brinden l’oportunitat de fer un gir de 180° si així ho necessita l’equip que treballi en ells. El decorador que tots portem a dins ha de tenir més força que mai, i per això els espais de l’oficina no corporativa passaran a millor vida.

Tranquil·litat i minimalisme

De la mateixa manera, l’oficina sempre ha estat i serà com una segona llar, i és per això que l’espai de treball ha de ser acollidor. Aquest 2022 s’aposta per una decoració minimalista, còmode i càlida. Així, el canvi de la, home office no serà tan brusc.

La flexibilitat, la possibilitat de personalització i un ambient acollidor són la clau de les oficines en tendència pel 2022.

Espais en tendència, però sostenibles

La sostenibilitat, la reducció de residus i cuidar el medi ambient també són tendències fonamentals pel 2022, dins i fora de l’oficina. Espais atractius, però sempre respectuosos amb el medi ambient. L’estalvi d’energia i la desaparició del plàstic s’han convertit en punts centrals de la conversa.

Atent/a la secció #MakeItEco en les nostres xarxes socials per no perdre res sobre com cuidar del medi ambient des del teu espai de feina Lexington, Ens seguim?

Últimes tecnologies

Una altra tendència en oficines per 2022 és la tecnologia, sempre a l’última. Noves necessitats requereixen noves solucions que faciliten les reunions semipresencials, la feina en remot i un control exhaustiu d’afonaments (si és precís), assistències… Cada empresa és un món i així i tot moltes, no han tornat a un model de feina 100% presencial. L’oficina flexible de 2022 seguirà posant fàcil la volta escalonada o el model híbrid que decideixis implementar amb el teu equip.

Espais per gaudir

Els espais de treball s’ha convertit en punts de trobada (i retrobada), i és per això que han de tenir la capacitat de fer-nos feliços. Les oficines de 2022 invertiran en espais col·laboratius, sales de reunions i break-out àrees, a més a més en espais de treball amplis i que convidin al treball en equip.

Espais atents

Un must que ja és tendència i que ho seguirà sent a les oficines de 2022 és la diversitat d’espais i facilitat pels treballadors. Zones d’oci, accessibilitat, restauració per la zona o solucions en el mateix edifici.

Rodalia al transport públic i zona d’aparcament

No podem negar que cada treballador té les seves necessitats pròpies i això es tradueix també a les seves particularitats per arribar a l’oficina No podem negar que cada treballador té les seves necessitats pròpies, i això es tradueix també a les seves particularitats per a arribar a l’oficina. Un punt clau per a les oficines de 2022 és que es trobin en ubicacions ben connectades, i és que, després de mesos teletreballant, els empleats valoraran més que mai que l’oficina no suposi un gran inconvenient en aquest sentit.

Els nostres espais de treball en 2022

🤔🤔🤔 Potser tot això us és familiar? Clar! Les tendències en oficines per aquest any 2022 descriuen amb tot luxe de detall la filosofia d’espais flex com els de Lexington.

Si el concepte de tornada convencional a l’oficina ja és una cosa que ha passat a un segon pla en aquest 2021, l’oficina flexible del 2022 continuarà sumant punts. El model d’oficina híbrida i espai flexible acabarà per desbancar aquesta idea més antiga tal com la coneixíem.

La capacitat d’adaptar-se, la llibertat de períodes de contractació i la possibilitat de personalització segons la imatge de cada marca són factors que posicionen els espais flexibles ja en la primera posició en el pòdium de tendències en oficines pel 2022. Els espais flex i els coworking treuen a la llum al teu jo interiorista, decorador i minimalista, mentre li ofereixen als teus equips espais col·laboratius, zones de treball trencadores o àrees de descans i la capacitat de “canviar d’aires” sense sortir de l’oficina.

En definitiva, la tendència més gran en oficines per a aquest 2022 és passar-se a un model flex d’oficina, de treball, i de ment! Necessites més info? Posa’t en contacte amb nosaltres en aquest formulari i, bo, uneix-te als quals ja estem creant tendència. ; )

Compártelo

Inici de sessió