Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2021-03-11

La Covid-19 va provocar en 2020 que molts negocis haguessin d’improvisar diverses modalitats de teletreball i adaptar-se de manera atresorada a una nova forma d’entendre els espais de treball.

Ara que ja ha passat un any des de llavors, algunes empreses es comencen a plantejar si tornar a les oficines serà una bona idea, o si haurien de continuar amb el mateix pla que han seguit durant els últims dotze mesos.

És el tu cas? Ets un empresari i dubtes entre retornar als despatxos o quedar-te a casa? A continuació, t’expliquem 5 raons per tornar a l’oficina i reunir-te amb el teu equip aquest 2021.

1. Socialització i bon ambient.

La socialització és la clau per a totes les organitzacions i la teva companyia no és menys en aquest sentit. Tenir una relació estreta amb els companys fa que el teu equip funcioni d’una forma molt més cohesionada i que hi hagi un bon ambient de treball. Una cosa que, sense dubte, és molt més difícil d’aconseguir quan cadascú està a casa seva.

El model híbrid garanteix una volta a les oficines sense riscos, segura i aprofitant el millor del treball presencial i en remot

2. Model Híbrid

A causa de la situació de la pandèmia i de la distància social, han sorgit noves formes de treballar. La formula híbrida, de la que hem parlat en altres ocasions, et garanteix una tornada a les oficines sense riscos, segura i aprofitant el millor d’ambdós models: El presencial i el remot a través de la rotació de l’equip.

3. Productivitat i creixement

Les instal·lacions són molt importants per garantir que els treballadors siguin productius i, per descomptat, això redunda el creixement del negoci. Es pot dir que el centre de treball és el cor d’una organització i com més a prop d’ell es trobin els treballadors millor funcionarà tot el conjunt de l’empresa. Sense oblidar, a més a més, que les grans idees i projectes sorgeixen de la col·laboració i de l’ajuda mútua.

4. Privacitat

Les característiques dels entorns laborals han de canviar per adaptar-se a les noves necessitats. A partir d’ara, ja no és tan rellevant tenir un espai ple de treballadors i cubicles, com abans.

La privacitat i la distància individual són ara més importants, cobrant especial rellevància i ja existeixen llocs que proporcionen aquestes característiques tan necessàries avui en dia.

5. Espais segurs i flexibles

Encara que reunir a les organitzacions té diversos avantatges i hi ha grans motius per tornar a les instal·lacions, és necessari que estiguin adaptades a la nova situació.

Potser t'interessa

Oficines privades

Situades exactament on vols ser, amb la imatge que vols projectar i amb tots els serveis addicionals que necessites.

Coworking

Ser al lloc i en el moment adequats quan comences o tenir presència quan la situació ho requereix. I sempre amb totes les comoditats que...

Models de treball segurs i flexibles, com els que posem a la teva disposició a Lexington, són l’opció ideal per això. No només perquè permeten el treball combinat, sinó perquè et garanteixen tornar a l’oficina de manera segura a través d’un protocol de mesures rigoroses i certificat.

“Individualment, som una gota. Junts, som un oceà”

Ryunosuke Sator

Compártelo

Inici de sessió