Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-08-10

Disposar d’un bon ambient de treball ajuda als empleats a ser més productius, enfocar millor les seves idees i treballar amb major dedicació i atenció. Si (malauradament) creus que no treballes en un espai agradable i estimulant, pren atenció a les següents claus i fes que comenci a ser-ho ja mateix!:

1. Escull/Crea l’oficina ideal

Treballar en un entorn relaxat, agradable, i que s’adapti a les necessitats de tots els treballadors no és senzill, però si necessari…, ja que fomentarà el ràpid compliment de les metes del  teu negoci.

2. Ergonomía a la teva oficina

Per treballar de forma eficaç i productiva has d’apostar per l’ergonomia de la teva oficina. És fonamental no només per estar còmodes i evitar tenir dolors i/o problemes de salut, sinó també per augmentar la concentració i l’eficiència a la feina. AiIxi que, ja saps… per l’ergonomia s’ha dit!

3. Els descansos… always, please!

Els descansos ens encanten! Aposta per ells, encara que siguin curts. Així, el teu cos i la teva ment podran desconnectar i el teu rendiment empresarial augmentarà, prova-ho!

4. Gestiona les crisis internes

Com un bon líder empresarial, has de ser capaç de gestionar qualsevol tipus de crisis que existeixi a la teva empresa, així com reconduir els comportaments dels teus treballadors i treballar sempre pel bé d’ells i del negoci.

5. Respecte, Confiança i sinceritat

Aquests tres valors has d’intentar tenir-los molt presents (i gravar-los a foc si és necessari) perquè l’ambient i les relacions entre els treballadors siguin els més sans possibles. Fes-los partícips, dóna-li l’oportunitat de ser responsables sé les seves pròpies tasques i diposita la confiança necessària perquè treballin segons els seus criteris. D’aquesta forma, aconseguiran que la seva creativitat flueixi amb més naturalitat i reballin inspirats constantment.

A Lexington oferim una gran varietat de zones comunes que ajuden a fomentar la productivitat, el treball en equip i el networking

Generalment, les empreses que mes èxit tenen son aquelles més innovadores i aquestes solen disposar d’ambients i espais de treball òptims, flexibles i adaptables als seus treballadors. Precisament això és el que oferim a cada un dels nostres workspaces de Madrid i Barcelona: una gran varietat de zones comunes que ajuden a fomentar la creativitat, la productivitat, la feina en equip i el networking, i que permeten als treballadors relaxar-se, divertir-se o fer reunions més informals, atreveix-te a conèixer-les!

“La feina més productiva és la que surt d’una persona contenta”

Victor Pauchet

Compártelo

Inici de sessió