Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

No ho creieu? Tots tenim al cap el concepte de coworking, oi? Però, el coneixem realment bé? Existeix una idea equivocada en moltes ments sobre el concepte de coworking, perquè sembla que defineixi un espai de treball exclusivament focalitzat a freelance o treballadors autònoms i compost únicament per espais de treball comú. No podríem estar més equivocats! La fórmula del coworking, ben aplicada, pot aportar un sense fi de beneficis també a grans empreses i als seus equips, i és per això que volem presentar-vos el coworking per empreses de Lexington, la millor opció per la teva companyia, sense importar la mida.

¿Et quedes?

Serveis que poden oferir un bon coworking a una gran empresa

El model d’espais de treball de coworking es defineix com el millor ecosistema perquè neixin sinergies, per compartir i per crear projectes de negocis originals i nous. Un espai de coworking ( o treball compartit) brinda a freelancers, autònoms i companyies de totes les mides, la infraestructura, els serveis i els recursos que necessiten perquè la seva jornada laboral s’enlairi. Però, si el coworking té tants de beneficis, per què no sol relacionar-se amb empreses o projectes de negoci multinacionals, amb equips grans, diversos departaments i necessitats diferents de les d’un treballador per compte propi?

Existeix la idea, ja obsoleta hem d’afegir, que aquest tipus de companyies de gran envergadura (en les que a Lexington anomenem corporate) prefereix tenir una oficina pròpia o convencional. Però, i si us diem que la tendència del flex ha arribat fins a les altes esferes i ha aconseguit captivar també a les corporacions? Al cap i a la fi, aquesta flexibilitat, mobilitat i els petits detalls que caracteritzen als coworking preferits dels freelancers també enamoren als equips d’aquests grans projectes.

A més a més, a part de tots aquests petits punts positius, el model d’espais flexibles o coworking arriba molt més enllà, escalant lloc fins a convertir-se en una de les solucions preferides dels facility managers per la seva estratègia de workplace. Per què? Us ho expliquem!

Que ha de tenir un coworking per satisfer les necessitats de l’empresa?

Bé, ja tots coneixem que té un coworking per satisfer les necessitats d’aquests treballadors per compte propi, però, que té un coworking per satisfer les necessitats d’una gran empresa?

Sense dubte, les grans multinacionals tenen requeriments específics molt més enfocats a la identitat corporativa i a la seva imatge de marca, a les seves exigències tecnològiques i, sobretot, a l’atenció dels seus equips i la retenció del talent.

Un espai de coworking per empreses pot brindar recursos com la personalització de l’espai de treball perquè evoqui els seus valors com a companyia, un suport IT 360º per ajudar-les amb la implementació dels seus sistemes interns a la seva nova oficina flexible i tots els seus beneficis extra que creen el millor entorn de treball pels seus treballadors. Ubicació estratègica i accessible per tot l’equip, localitzada en zones amb tot el potencial i les millors connexions, espais de treball inspiradors i la millor de la vibe de networking que inspiren els espais de coworking que tots coneixem.

Segurament ara podreu pensar: pero, no és el mateix que una oficina convencional amb imatge de marca i zones de treball comú? No és així! Amb uns espais de treball flexibles o un model de coworking per empreses: tindreu el millor d’una oficina 100% corporativa, combinant amb el millor del model Flex: una optimització de despeses amb la qual us oblidareu dels riscos d’inversió i estalviareu les despeses d’implementació i subministraments com la llum o les despeses de comunitat, una despreocupació total sobre tots aquests aspectes que no siguin portar a l’èxit el vostre projecte de negoci, a més a més d’altres imprescindibles com el manteniment, la neteja o el personal de recepció que gestioni les vostres trucades, correspondència o organització de reunions. Ah, i amb períodes de contractació molt més surts que en una oficina tradicional.

Beneficis del coworking per les empreses en expansió

Després de 40 anys d’experiència en aquest tipus de clients corporate (és a dir, grans companyies que aposten pel model de coworking pels seus equips), coneixem al dit les necessitats de cada companyia. I sobretot, aquest tipus d’empresa faria best match amb aquest model flexible o de coworking.

Tot i que la flexibilitat és ja un factor que tota empresa necessita incorporar en les seves estratègies, no només d’espais de treball, sinó de fórmules organitzatives o recursos humans, després de molts anys hem localitzat dos tipus d’organitzacions que donarien súper like al model de coworking només mirar-lo als ulls.

Companyies internacionals amb nova seu a España

El perfil internacional és un dels més demandats i amb més particularitats que es dirigeix al flex a la seva arribada al nostre país. Penseu-ho d’aquesta manera: una multinacional establerta a Estats Units o Alamània, per exemple, vol obrir mercat a Espanya. Creieu que hauria de concentrar-se en llogar un edifici, posar-lo a punt, costumitzar-lo segons la seva imatge de marca, encarregar-se de tots els subministraments? Potser la seva estratègia comercial vagi per davant i l’equip acabi en una oficina asèptica i sense personalitat. Doncs el procés podria allargar-se (i molt) en el temps.

Però, i si amb el model de coworking per empreses de Lexington tinguessin un expert en espais de treball que s’encarregués de tot i l’equip pogués tenir la seva oficina llesta en temps rècord? Contractes flexibles, assessoraments de marca pel layout d’aquests nous espais de treball i l’experiència d’una companyia en la qual comptarien pel seu dia a dia.

Empreses en expansió en l’àmbit nacional i internacional

Y ni tan sols limitem a les empreses internacionals que necessiten ubicar la seva seu en el cor financer de Madrid o Barcelona, sinó que tota l’empresa en expansió o amb pensaments de seguir apostant per nous projectes trobarà en el flex al seu millor aliat en el camí. Espais flexibles en tots els sentits, períodes de contractació que responguin a les necessitats específiques de cada projecte, capacitat de creixement i adaptació de l’espai amb totes les garanties de qualitat. Parlant clar, comptar amb un coworking especialitzat en les necessitats de les empreses ús permetrà deslliurar-vos d’un mal de cap i presumir d’estar en un entorn on la productivitat i el benestar dels treballadors és un must.

Els nostres espais de coworking a Madrid i Barcelona

Us hem convençut? Hem aconseguit perdre en el camí les idees preconcebudes sobre que el coworking no és cosa de grans companyies? Esperem que si! El model d’espais de treball flexibles o de coworking ha triomfat no per enfocar-se en un sol perfil d’empresari o emprenedor, sinó per la seva flexibilitat, per la seva capacitat d’adaptació i per haver obtingut complir les expectatives més altes de tot l’equip d’empreses i equips.

Això no obstant, hi ha coworkings o operadors flex que les seves infraestructures o espais de treball estan més enfocats en cobrir les necessitats d’aquestes companyies corporate. Exemple d’aquests com els nostres espais de coworking a Madrid i Barcelona! Nosaltres hem decidit donar aquest suport a tots aquells projectes que tinguin potencial. Sense importat la seva mida, i és per això que comptem amb flexibilitat a tots els nivells: des d’una domiciliació d’empreses per autònoms o una fórmula d’oficina virtual per companyies de tot el món que vulguin tenir presència i organitzar les seves reunions més importants en zones clau de Madrid i Barcelona, fins a oficines corporatives 100% personalitzables i amb imatge de marca per a grans equips amb un model de treball híbrid.

Els beneficis únics (o alguns d’ells) que trobareu en el model de coworking per empreses de Lexington són:

  • Comencem amb les millors ubicacions de Madrid i Barcelona.
  • Espais de treball preparats per qualsevol tipus d’esdeveniment, reunió informal o treball individual fora de les quatre parets de l’oficina.
  • Per descomptat, espais de treball privats, amb un layout personalitzat, decoració d’oficina (que és molt rellevant per la cultura d’empresa) i per equips de totes les mides.
  • + accés gratuït a zones de treball comú.
  • Implementacions tecnològiques d’última generació.
  • I molt més, per haureu de visitar-nos per descobrir-lo!

Sense cap dubte, és el concepte de coworking el que viu rent-free a les nostres ments, és la paraula en la qual pensem quan volem referir-nos a centre de negocis, espais de treball flexibles…, pel seu significat és el que potser hem dissolt.

De totes maneres, amb el coworking per empreses de Lexington, això queda solucionat! La fórmula d’espai més famosa, ara també per les companyies més exigents. Us esperem.

“We are stubborn on vision. We are flexible on details”, Jeff Bezos

Compártelo

Inici de sessió