Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-08-30

El coworking és una tendència la laboral que permet a emprenedors, empresaris o PYMES compartir un mateix espai de treball i aprofita les sinergies. No és necessari que pertanyin a un mateix sector empresarial, ja que les persones que aposten per treballar d’aquesta forma poden desenvolupar projectes en solitari o impulsar propostes de manera conjunta. En aquest sentit i tinguin clar que és el coworking, els propietaris d’aquests espais juguen un paper fonamental. Són els encarregats de fomentar el treball col·laboratiu, crear oportunitats de negoci i establir llaços de networking entre els usuaris. Per això, aquests aspectes ofereixen un gran valor diferencial al coworking.

Per trobar l’essència i el significat de coworking s’ha de buscar a San Francisco l’any 2005, ja que els canvis econòmics foren el punt d’inflexió per fer sorgir aquesta modalitat de treball en què fomentar la col·laboració entre professionals és la clau. A més a més, la paraula coworking també s’utilitza, com hemo indicat anteriorment, per designar les oficines compartides entre diverses persones que no pertanyin a la mateixa empresa.

Així mateix, saber que és el coworking i com funciona és important per treure tot el rendiment possible. I és que en la majoria dels casos, no es necessita res més que un ordinador, una bona connexió WIFI i un telèfon per poder fer les gestions. Per això i gràcies a la connectivitat que ofereix la Internet, pots desenvolupar una idea de negoci i implantar-la sense necessitat d’haver de fer una gran inversió inicial.

Avantatges de treballar en un coworking

1 > Estalvi

Simplement pagues una quota al més molt assequible (fix o variable, depenent del centre) i t’oblides de la resta de despeses. D’aquesta manera, els coworkings són una opció perfecta per emprenedors o autònoms perquè eviten haver de disposar d’un local en propietat o haver de recórrer a un lloguer convencional, carregant el llast de les factures de llum, aigua i internet a final de mes.

Coworking, l’opció perfecta para estalviar costs

2 > Creixement

El fet de treballar de forma col·laborativa genera que la feina personal tingui matisos que ho enriqueixin. És a dir, un dels avantatges del coworking és que comptis amb el suport d’altres perfils professionals que poden aportar una visió diferent de la teva complementaria al teu negoci.A més a més, diàriament i en qualsevol moment es realitzaran trobades de networking i es tracen llaços empresarials que ajuden a impulsar les idees que van sorgint.

3 > Flexibilitat

Gràcies al coworking, aconseguiràs flexibilitat a la teva feina, ja que no depens d’un horari fix i encotillat, sinó que disposes de llibertat per entrar i sortir en funció de les teves necessitats. Utilitzar un espai d’aquestes característiques com la teva oficina de treball t’aporta independència i llibertat, ja que tu ets amo del teu temps i el distribueixes d’acord amb el volum de treball que tinguis. Com a resultat, conciliar la vida laboral i familiar és molt més factible si optes pel coworking com a espai i forma de desenvolupar la teva professió.Així mateix, la flexibilitat també es trasllada a tot el que fa referència als contractes de lloguer d’espais. Com el concepte coworking, no és necessari llogar el despatx, l’oficina o l’escriptori per un llarg període, sinó que contractes un lloc de treball pel temps que necessites.

4 > Productivitat

El fet de comptar amb un espai assignat de treball, que és pràcticament com propi, facilita que realitzis la teva feina de forma més productiva. Aquesta és un altre dels grans avantatges que ofereix el coworking, perquè no tindrà interrupcions de clients o altres companys d’empresa és molt més fàcil adquirir una rutina laboral en la qual, la màxima és realitzar bé el treball en el menor temps possible.

5 > Professionalitat

Treballar en un coworking et proporciona professionalitat. En aquest sentit, està clar que moltes de les tasques que realitzes diàriament les podràs realitzar des de casa, per disposar del teu propi espai dota de gran rigor a la teva feina. No és el mateix rebre un client a la sala de casa teva que en una sala de reunions, creada i pensada per això. No oblidis que la imatge que projectes cap als teus clients ha de ser impecable.Així doncs, si t’estàs plantejant aquest mètode de feina, a Lexington disposem del lloc perfecte perquè pugui desenvolupar les teves tasques professionals al teu ritme. Descobreix el nostre espai de coworking a Madrid!

Arribar junts és el principi; mantenir-se junts és el progrés, treballar junts és l’èxit”.

Henry Ford

Compártelo

Inici de sessió