Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-10-05

Són tants els conceptes que sorgeixen constantment en aquest accelerat món dels negocis que, a vegades, no arribem a comprendre exactament a què fa referència cada un d’ells. Així doncs, en aquestes línies anem a explicar un que pot ser que el coneguis. (o no): El Interim Management.

Pren nota perquè… Som-hi!

 Qué és el Interim Management?

L’Interim Management és un servei de direcció empresarial limitat. És a dir, un directiu és contractat per una empresa durant un temps determinat i amb una missió concreta, per gestionar un període de transició.

L’nterim Management és un servei de direcció contractat per una companyia per la gestió de projectes o circumstància concreta

Com comentàvem, aquest nou concepte neix per donar una resposta a necessitats que puguin requerir algunes empreses per superar diverses situacions, com poden ser: reestructuracions internes, reflotament d’empreses, fusions, crisis empresarials, etc. Tanmateix, pot ser un gran avantatge per aquelles companyies que disposen d’una estructura gerencial petita i que necessiten a un directiu perquè aquest estigui al davant d’un projecte en concret.

⇢ I, Qui es  l’Interim Manager?

L’Interim Manager és un professional que té una extensa i dilatada carrera professional en gestió i direcció d’empreses i que és contractat per un altre perquè dirigeixi i gestioni situacions (generalment) excepcionals i urgents. Podríem resumir i dir que es tracta d’un guia expert en processos de canvi en les empreses.

L’Interim Manager és un professional que s’incorpora a l’empresa per guiar un determinat procés de canvi

Alguns dels factors que caracteritzen la proposta de valor dels Interim Managers en les empreses que els contracten són: l’objectivitat, efectivitat, velocitat, retorn d’inversió, experiència, qualitat, responsabilitat i compromís

Tingues en compte que, si la teva empresa té un departament gerencial reduït i necessites en un moment donat donar més suport a la direcció d’algun projecte específic, pots resoldre-ho amb la contractació d’un Interim Manager per un període de temps limitat.

“On hi hagi una empresa d’èxit, algú hi ha de prendre una decisió valenta”Peter Drucker

Compártelo

Inici de sessió