Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-07-31

13 anys, ni més ni menys!, formant part de l’equip de Lexington…com recordes els teus inicis?

I ja per a 14! Quins majors ens fem! Ja que els inicis el record amb molt afecte. Va ser una època molt divertida. Formar part de l’equip de recepció de Lexington és tot un món. Aprens moltíssimes coses amb els clients i tens una complicitat amb la resta de l’equip molt gran, ja que, d’altra manera, les recepcions, al ritme de treball de Lexington, no poden funcionar. De fet, record amb especial afecte als clients d’aquesta època i a les persones amb què vaig començar a treballar, amb què a més encara avui dia mantinc amistat, com amb Ana Salazar, la meva “mentora”.

I el major aprenentatge que has adquirit en aquest temps?

Ja que potser a mantenir la calma. En Lexington cal ser molt resolutiu i, per exigències del guió, de vegades molt ràpid. Si no temperes els nervis, res no funciona. És important veure les coses amb perspectiva per poder prioritzar i ordenar la teva ment abans d’executar.

Si haguessis de destacar un aspecte de Lexington que el fa especial o diferent, quin seria?

En general, que funcionem com una família. Però no només en equip, jo creo que amb els clients també. Aquesta proximitat i aquest costat humà de Lexington no es troben en molts llocs.

Pensa per un moment en el futur, d’aquí a 10 anys, com creus que haurà estat l’evolució de Lexington?

Creo que haurem duplicat la nostra mida, creo que serem molt més tecnològics i que haurem estat capaços d’anar creant els espais i entorns que cada client hagi anat necessitant. Però darrere d’aquesta tecnologia, com sempre, hi haurà un gran equip humà, que és el que sempre ha caracteritzat a Lexington i a la seva qualitat de servei.

I per finalitzar, una ronda ràpida de preguntes:

Una cançó…M’encanta la música, és molt difícil per a mi triar una i, a més, tindria una per a cada moment… Diguem una molt suau que li agrada a tot el món, “Dust in the Wind”, de Kansas.

Una pel·lícula…Matrix 

Un destí… Chicago

Un consell… No donis consells, escolta. És el que gairebé sempre vol el que et demana consell.

Un somni… Ser feliç, i la felicitat es tracta només de voler arribar a assolir-la, així que, us convido a tots al meu somni.

Compártelo

Inici de sessió