Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2019-12-26

Queda poc per donar la benvinguda el 2020 i deixar enrere un any positiu quant a la creació i desenvolupament de negocis. Tant és així que moltes startups creades en 2019 posen a Espanya com un país on la innovació i la tecnologia estan en el seu punt més clau.

Descobrim les 5 millors startups del 2019, on la tecnologia és un factor destacat per la seva idea de negoci. Obre la teva ment al futur!

2019,L’any de les startups tecnològiques

 

1. Coinscrap: l’estalvi està en les teves mans.

Després del claim: Saps que es pot estalviar gastant? L’startup Coinscrap convida a l’usuari que es descarregui la seva app a portar un control de la seva “xavalla”. El creador, David Conde, es dedicava al món de les finances quan se li va ocórrer crear Coinscrap.

Una “revolució per l’estalvi personal”  d’origen gallec i que es dirigeix sobre tot a millennials. Per què? Pel seu mecanisme d’us. Es tracta d’una app que arrodoneix les compres que realitzes en el teu dia a dia i ho transfereix de manera automàtica a un producte d’estalvi diferent, com pot ser un compte d’estalvis.

2. Fintup: petits inversors fen coses mes grans.

Seguint en el món financer, trobem Fintup, una startup espanyola que va néixer el 21 i que es dedica a l’assessorament financer. Per això, usa tecnologies innovadores com són la intel·ligència artificial o el big data per oferir un servei personalitzat.

Busques un assessor financer? Llavors amb Fintup trobaràs la cartera més adaptada al teu perfil d’inversor. T’acompanya durant tot el procés, perquè en cada pas que donis puguis tenir la seguretat que és el més adequat.

3. CO2 Revolution: llavors intel·ligents per un futur amb aire pur.

 Quan la tecnologia i la lluita contra el canvi climàtic s’uneixen, neixen projectes com CO2Revolution. El seu fundador, Juan Carlos Sesma, va analitzar les causes principals del canvi climàtic i va concloure que, a través de la creació a gran escala d’ecosistemes complets, existeixen formes de combatre’l.

CO2Revolution ha creat la primera llavor intel·ligent pregerminada i plantada amb l’ajuda de drons en zones de difícil accés. Gràcies a elles, es podran estalviar en temps i diners, doncs agilitza els processos de reforestació un 1000% mes que el mètode tradicional.

4. Alén Space: obrint cami a l’ho desconegut.

De la terra amb CO2Revolution, a l’espai amb Alen Space. Aquesta startup, d’origen gallec, treballa en la comercialització de nanosatèl·lits per aconseguir portar la marca espanya fins a l’espai.

Rerre un equip d’enginyers altament qualificats i experimentats, Alén Space ofereix a les empreses i startups la possibilitat de desenvolupar el seu negoci a l’espai gràcies a la fabricació i operació de petits satèl·lits aplicables a la demanda de l’empresa contractant.

5. Alias Robotics: ciberseguretat pel futur.

Els robots ja no governaran el món i tot gràcies a Alias RobotIC. Una startup de Vitòria dedicada a la ciberseguretat robòtica industrial. L’empresa ja és coneguda mundialment i no únicament perquè el seu CEO, David Mayoral, ha estat inclòs a la llista Forbes com un dels 30 joves més innovadors amb menys de 30 anys. També perquè Alias Robotic ha desenvolupat un innovador producte de robòtica que permet analitzar el comportament dels robots industrials. Per això, el seu projecte pot ser utilitzat en nombrosos sectors com l’automobilístic, la sanitat, el consum, etc.

El món dels negocis avança i ho fa de la mà de la innovació i la tecnologia, influencien també en l’impuls de noves formes de treball. Feines on la flexibilitat laboral i els espais de feina es tornen més dinàmics i es converteixen en protagonistes d’aquest nou paradigma. Per això, si busques un servei de coworking o d’oficines privades que et permeti oferir una resposta a les teves necessitats, descobreix els nostres serveis i segueix el teu camí cap al futur!

 

L’emprenedor està sempre buscant el canvi, respon a ell i l’explota com a oportunitat”

Peter F. Drucker

Compártelo

Inici de sessió