Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-08-23

Escoltar música per treballar és una activitat molt estesa avui dia. Bé sigui per concentrar-te, per trobar la inspiració o simplement per desconnectar, la música és un mètode eficaç per donar via lliure a l’esperit empresarial. No és estrany entrar en una oficina, en un despatx o a un centre de negocis i veure a la gent amb els cascos posats, i és que la música es converteix en una taula de salvació quan necessites donar una mica d’oxigen a la teva jornada laboral. Per això, en les següents línies, t’expliquem els tipus de música per escoltar en l’oficina segons l’estat d’ànim que necessitis a cada moment. Dóna-li al play!

Música relaxant per treballar:

 Tens al teu al voltant moltes distraccions? Els teus companys no et deixen concentrar-te? Tranquil, els sons relaxants seran el teu millor aliat en aquests dies en els quals qualsevol cosa et molesta. En aquest sentit, escoltar la pluja de fons, les ones del mar o el so de les aus pot ajudar-te al fet que et relaxis i et concentris 100% en les teves tasques diàries. Aquest tipus de sons aconsegueixen que la ment humana s’abstregui de qualsevol cosa externa que impedeixi fomentar la productivitat.

Música clàssica per treballar:

Alguns, per contra, per concentrar-se en el treball opten per la música clàssica, ja que aquest tipus de sons fomenten l’eficiència laboral. Mozart, Beethoven o Bach es convertiran en la teva millor inspiració si cerques altes dosis de creativitat. Aquesta música destaca per la seva bellesa i el seu equilibri, la qual cosa afavoreix el desenvolupament d’un treball molt més òptim.

La música clàssica fomenta l’eficiència laboral

Música alegre per treballar:

Si escoltes música en l’oficina i cerques que el teu estat d’ànim es trobi com si estiguessis de vacances, opta per cançons animades. Confecciona la teva pròpia playlist amb temes destacats de la música d’ahir i avui. No et preocupis si barreges estils o si d’un pasdoble passes a un tema disco, el realment important és que la música que escoltis et faci mantenir un somriure i puguis contagiar el bon rotllo tant a companys com a clients.

Música col·laborativa per treballar:

Perquè el dia en l’oficina es passi ràpid, et proposem fer una llista col·laborativa amb la resta dels teus companys. La clau està a escoltar temes variats, conèixer nous estils i generar un ambient d’equip que vagi més enllà dels temes estrictament professionals. El que uneix la música que no ho separi ningú!Així doncs, ja saps que la música és una eina perfecta perquè els dies en l’oficina siguin productius i el resultat del teu treball diari sigui un èxit. I tu, quina música escoltes mentre treballes?

“La música és la vida emocional de la majoria de la gent”.

Leonard Cohen

Compártelo

Inici de sessió