Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
06/02/2020

Vivim en el segle de la transformació on tot està subjecte a canvis, o millor dit, a avanços. Per això es treballa amb el punt de mira posat en el futur i en el progrés. És el segle de veure enlairar la tecnologia més puntera, on grans professionals estan aconseguint grans hits mundials com el descobriment de planetes similars de la Terra o poder veure, per primer cop, una imatge d’un forat negre (entre molts altres hits més).

A Lexington apostem per un concepte d’espais de treball flexibles, mirem al futur i ho apliquem en el present. Per això, els nostres espais de treball tenen sempre un caràcter innovador, a més a més de totes les comoditats més premium que necessitis. Descobrim els 3 tips imprescindibles que tindran les oficines del futur. Vols descobrir-les? Segueix llegint!

1. Disseny avantguardista: benestar en el treball assegurat.

Una oficina del futur és una oficina avantguardista. Es tracta de basar una estructura i decoració en formes senzilles però practiques. Formes geomètriques i espais minimalistes. Les oficines del futur com un menys és més. Buscant assegurar el benestar laboral gràcies als espais ergonòmics i a diferents ambients.

2. Tecnologia puntera: aprofita d’estar a l’última.

Els espais com els soft seating o les oficines “open spaces“, que estan pensades pel benestar del treballador, impulsant la seva creativitat i productivitat, són bons exemples d’oficines del futur.

Fa anys vam donar la benvinguda a l’era digital, vam descobrir internet i vam utilitzar les eines més tecnològiques per facilitar la feina en qualsevol àmbit laboral.

La digitalització de la clau de les oficines del futur, ja que en els diferents sectors el que es busca és fer més fàcil les tasques rutinàries, aconseguint ser molt més eficients, Per això, en els nous espais de treball flexibles s’aplica la tecnologia més puntera amb formats més virtuals i eines digitals que faciliten la gestió, aconseguint reduir els temps.

“Disseny avantguardista, tecnologia punta i personalització, les 3 claus de les oficines del futur”

3. Personalització: Sempre pensant en tu.

Si hi ha alguna cosa que ens ha donat la tecnologia, com el machine learning o la intel·ligència artificial, és arribar a oferir els productes i serveis més personalitzats.

En les oficines del futur no pot faltar la personalització, no tots els treballadors treballen o es comporten a l’empresa de la mateixa manera. Tenint en compte, s’ha de pensar a poder oferir a cada un d’ells el que necessita per sentir-se a gust i poder aprofitar el seu talent. Per exemple, si un treballador requereix un espai obert o una zona més privada, una temperatura optima o una zona de break per reunions més informals. Desenvolupar entorns de treball 100% a mida, és la clau.

La personalització és la clau de les oficines del futur

El futur ja està aquí, per això a Lexington creem espais de treball que busquen afavorir als professionals que els ocupen. Pensant i aplicant l’última tecnologia pel seu benestar. Entre els nostres serveis trobaràs oficines basades en conceptes flexibles, així com diferents modalitats d’oficines virtuals i beneficis exclusius perquè puguis dur a terme els teus projectes en remot.

Contacta amb nosaltres, volem coneixer-te!

“Mirem més enllà per descobrir noves realitats”

Equip Lexington

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Som més que un coworking, oferim Workplace com a servei per acompanyar les empreses en l'adaptació al nou entorn laboral.

Compártelo