Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2020-03-05

Segur que has sentit a parlar de les oficines modulars, encara que no sàpigues molt bé perquè podrien ser útils en el teu cas, oi? Actualment les empreses canvien, creixen, s’adapten i és allí, en aquells processos on neix la necessitat de crear espais fàcils d’adequar.

Des de Lexington, com empresa que aposta per espais de feina flexibles, personalitzables i adaptables als ritmes de qualsevol empresa volem aclarir els teus dubtes sobre les oficines modulars, t’explicarem que són i quins són els seus avantatges. Segueix llegint i descobreix-ho!

Què són les oficines modulars? Amplia l’espai!

Les oficines modulars són un fenomen que s’ha posat de moda fa un parell d’anys i que tenen la funció de respondre a una necessitat: ampliació d’una empresa, trasllat, necessitat de nous espais, etc.

Les oficines modulars responen a les necessitats actuals de les empreses

Es tracta de construccions prefabricades que poden assegurar-se a construccions existents o formar noves edificacions. A més a més, les oficines modulars solen ser bastant respectuoses amb el medi ambient i suposen costos assequibles.

Les oficines del futur estan molt unides al terme d’oficines modulars pel seu caràcter d’adaptació. En un món de canvis constants, disposar d’aquests tipus d’oficines, facilita l’adaptabilitat davant imprevistos. No creus?

Descobreix els avantatges de les oficines modulars: caminant cap al futur!

Avantatges de les oficines modulars: caminant cap al futur

Ara que ja saps que són les oficines modulars, anem a numerar alguns dels seus avantatges:

  • Personalització

En un entorn laboral és molt important que hi hagi personalització dels espais, ja que generen una millor adaptabilitat dels treballadors. Per això, crear espais de treball innovadors, que faciliten el dia a dia dels teus treballadors és tot un encert. A través de les oficines modulars poden personalitzar espais i destinar els mòduls a diferents tasques.

  • Flexibilitat

Molt relacionat amb la personalització, la flexibilitat és una altra característica de les oficines modulars, ja que a  través d’elles és possible canviar de lloc o realitzar ampliacions estratègiques de forma molt més senzilla.

A través dels espais de treball flexible també aconseguim disposar amb certa flexibilitat, ja que no estem tan units a una ciutat o un entorn concret. A més a més, aquests ambients de treball t’ofereixen versatilitat sense perdre disseny de l’espai de treball o la identitat de la teva marca. Escull workspaces que s’adaptin al teu ritme de negoci, sense necessitat de ser tu qui et “lliguis” a un únic lloc.

  • Comoditat

Són les oficines modular més còmodes? Són adaptables i ajustables, i això les converteix en més còmodes. És a dir, si arriba el dia en el qual els teus treballadors no tenen suficient espai per realitzar les seves tasques, podràs incloure un nou mòdul sense necessitat de detenir la rutina o portar a terme reajustaments. I això és un plus de comoditat.

A Lexington, com experts en la creació d’espais de treball, sabem que els clients necessiten cada vegada workspaces fets a mida i adaptables a les seves necessitats, per això t’oferim serveis únics, de qualitat i prèmium. Així que, si estàs interessat/a, contacta amb nosaltres i descobreix els nostres WOWspaces, T’estan esperant!

Quan més t’adaptes, més interessant ets

Martha Stewart

Compártelo

Inici de sessió