Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-10-18

Donar el primer pas com a emprenedor pot ser emocionant, però també és tot un desafiament i un camí d’aprenentatge en el qual hauràs d’anar millorant les teves habilitats emprenedores. Per aconseguir èxit com emprenedor, Hi ha determinades qualitats que no pots deixar passar per alt.

8 TOP qualitats emprenedores que et porten a l’èxit.

 

✔ Tenir un objectiu clar: tots els emprenedors, quan comencen la seva aventura empresarial, tenen clar on volen arribar, que és el que volen aconseguir o com volen que sigui la seva vida en uns anys. Per això, has de tenir clar quins són aquells objectius que vols assolir, treballar i prendre decisions centrant tots els teus esforços en aconseguir a arribar-hi.

✔ Constància: Entre les qualitats d’un emprenedor ha d’estar capacitat de ser constant en allò que estàs fent. Dedica cada dia temps al negoci o projecte per fer-ho créixer i assolir objectius.

Entre les habilitats d’un emprenedor ha d’estar la capacitat de ser constant en allò que s’està fent

✔ Gestió del temps: Una de les habilitats emprenedores és saber gestionar el temps per se més productius i també trobar espai pels nostres assumptes personals. L’adequat és que siguis organitzat i planificar setmanalment les tasques més importants.

✔ Capacitat d’adaptació: En totes les empreses les coses canvien constantment, és per això que has de ser capaç d’anar adaptant-te als canvis que venen. Estancar-te a la rutina pot fer que en el moment en el qual sorgeixi un imprevist no sàpigues reaccionar a temps o adequadament.

✔ Aprendre dels errors: Són molts els emprenedors que cometen errors, però et poden servir per fer un repàs, veure que els va ocasionar i prendre mesures perquè no tornin a passar. 

✔ Millorar habilitats: Igual que qualsevol altre professional, amb el temps i la feina t’aniràs adonant compte que les noves tecnologies sempre estan canviant o que hi ha determinades qüestions a la teva feina de les que no tens un domini molt avançat. Format, no deixis d’aprendre, assisteix a seminaris, cursos, conferències… Entre les qualitats d’un emprenedor hi ha d’haver la voluntat de voler seguir aprenent per fer créixer el seu negoci.

✔ Sigues proactiu: Els emprenedors ja són persones proactives pel fet d’haver decidit començar un projecte, però per a crear el teu negoci i mantenir-lo tens que prendre decisions. Ser proactiu significa fer que les coses passin, enfrontar-se als problemes i buscar solucions.

✔ Crear sistemes: Una de les habilitats emprenedores, és el “multi-tasking”, però arribat cert moment, un emprenedor ja no pot portar el mateix ritme de feina que al principi, és per això que la creació de sistemes és molt important. T’ajudarà a ser millor i a automatitzar, no havent de fer accions repetitives.

Totes les persones compten amb determinades habilitats, però si t’has decidit a començar el teu propi negoci, hi haurà algunes habilitats emprenedores que hauràs de millorar i aprendre per aconseguir èxit a la teva empresa. Estàs preparat?

“La motivació ens impulsa a començar i el costum ens permet continuar”.

Jim Ryun.

Compártelo

Inici de sessió