05/10/2017

Són tants els conceptes que sorgeixen constantment en aquest accelerat món dels negocis que, a vegades, no arribem a comprendre exactament a què fa referència cada un d’ells. Així doncs, en aquestes línies anem a explicar un que pot ser que el coneguis. (o no): El Interim Management.

Pren nota perquè… Som-hi!

Qué és el Interim Management?

L’Interim Management és un servei de direcció empresarial limitat. És a dir, un directiu és contractat per una empresa durant un temps determinat i amb una missió concreta, per gestionar un període de transició.

L’nterim Management és un servei de direcció contractat per una companyia per la gestió de projectes o circumstància concreta

Com comentàvem, aquest nou concepte neix per donar una resposta a necessitats que puguin requerir algunes empreses per superar diverses situacions, com poden ser: reestructuracions internes, reflotament d’empreses, fusions, crisis empresarials, etc. Tanmateix, pot ser un gran avantatge per aquelles companyies que disposen d’una estructura gerencial petita i que necessiten a un directiu perquè aquest estigui al davant d’un projecte en concret.

⇢ I, Qui es  l’Interim Manager?

L’Interim Manager és un professional que té una extensa i dilatada carrera professional en gestió i direcció d’empreses i que és contractat per un altre perquè dirigeixi i gestioni situacions (generalment) excepcionals i urgents. Podríem resumir i dir que es tracta d’un guia expert en processos de canvi en les empreses.

L’Interim Manager és un professional que s’incorpora a l’empresa per guiar un determinat procés de canvi

Alguns dels factors que caracteritzen la proposta de valor dels Interim Managers en les empreses que els contracten són: l’objectivitat, efectivitat, velocitat, retorn d’inversió, experiència, qualitat, responsabilitat i compromís

Tingues en compte que, si la teva empresa té un departament gerencial reduït i necessites en un moment donat donar més suport a la direcció d’algun projecte específic, pots resoldre-ho amb la contractació d’un Interim Manager per un període de temps limitat.

“On hi hagi una empresa d’èxit, algú hi ha de prendre una decisió valenta”Peter Drucker