Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-09-20

El saber no ocupa lloc i, com emprenedor, ho has de tenir molt present en el teu dia a dia. Cada iniciativa, cada error, cada encert has de transformar-lo en una nova oportunitat per impulsar la teva idea de negoci, ja que no només les aptituds professionals et fan triomfar. L’actitud ho és quasi tot!Així mateix, és interessant intercanviar opinions amb altres professionals i escoltar les seves experiències vitals per seguir aprenent. I per descomptat: has de llegir. Llegir molt i variat et donarà l’oportunitat d’enriquir el teu coneixement i cultivar el teu pensament. Per això, no perdis detall d’aquesta llista dels 7 millors llibres per emprenedors que et proposem en aquest article. Fes lloc a la teva biblioteca i guarda espai per aquestes pàgines de l’èxit, et proposem un llibre per cada dia de la setmana. Pren nota!

Dilluns: “El llibre negre de l’emprenedor: No diguis que mai t’ho van advertir”

Aquesta obra és un best seller dels llibres per emprenedors, ja que tracta d’un aspecte crucial en el dia de l’emprenedor: La incertesa. I és que per molt convençut que estiguis de la teva idea i pensis que és l’única, el no saber que passarà demà pot portar-te a caure en el desànim. Per això, aquest Llibre de Fernando Trías de Bes és una peça clau per mantenir sempre viva la il·lusió. En les seves pàgines aprendràs a gestionar situacions complicades que es poden donar, tals com la relació amb els possibles socis, el creixement de l’empresa o la identificació d’una situació de fracàs.

Dimarts: “Canvia el xip”

L’entorn d’un emprenedor està en continus canvis i saber afrontar-los és vital. Sortir de la zona de confort i estar disposats a trencar amb la rutina és alguna cosa al que irremeiablement t’enfrontes quan decideixes emprendre. Per això, el llibre “cambia el chip”, dels germans psicòlegs Chip i Dan Heath, explica com afrontar la por al canvi i superar-lo amb escreix. Sense dubte una obra que no pot faltar en el llistat dels millors llibres per emprenedors.

? Dimecres: “El mètode Learn Startup”

Eric Ries aborda en aquest llibre, obligatori per qualsevol emprenedor, el llançament de nous productes o serveis. Per això, l’autor convida a reflexionar sobre l’aprenentatge adquirit i la base científica per obtenir un punt de partida i feedback. En aquest sentit, l’obra és crucial per emprenedors, ja que tenen en compte el paper que juga la incertesa en la presa de decisions a l’hora de crear un producte que resulto interessant pel públic.

? Dijous: ‘El desafiament de Darwin’

Quan decideixes emprendre, la innovació està present en cada una de les accions que portes a terme. Per aquest motiu, aquest llibre d’emprenedoria serà un dels pilars del teu pla d’acció. El seu autor, Geoffrey Moore, utilitza la teoria de Darwin i la compara amb el món dels negocis, ja que en ambdós casos únicament sobreviuen i milloren aquells que saben adaptar-se als canvis de l’entorn. Aquesta obra et convida a reflexionar sobre els teus competidors, trenar una estratègia i enamorar als clients.

En els negocis, com a la naturalesa, només sobreviuen els que saben adaptar-se als canvis

Divendres: ‘Finances per a emprenedors’

Quan fas un pas cap endavant i decideixes emprendre, el finançament és un factor molt rellevant. Així doncs, l’economista Antonio Manzanera, conscient d’això, t’explica com aprendre a trobar inversors i atraure persones interessades en el teu projecte. Està clar que en aquest llibre d’emprenedoria podràs obtenir solució al problema de la inversió, ja que sense capital poques startups es fan realitat. Analitza aquestes pàgines i aprèn com gestionar la inversió i el capital.

Dissabte: ‘El Pla de l’ Heroi’

Quan comences amb aquesta obra de Daniel Vecino, descobriràs com sortir victoriós de la batalla de l’emprenedoria. Està plantejada a tall de joc en el qual tu com emprenedor aprendràs la importància d’anar adaptant als canvis que succeeixen i no tens sota control. Totalment recomanable com a llibre de capçalera per emprenedors.

Diumenge: ‘Els 7 hàbits de la gent altament efectiva’

Per últim, entre els millors llibres d’emprenedoria està aquesta obra de Stephen Covey, mitjançant la que aprendràs 32 principis per aplicar a la teva feina i aconseguir augmentar l’efectivitat i productivitat. L’interessant d’aquesta proposta és que s’adapta a qualsevol professió i idea de negoci, ja que els consells que ofereix són extrapolables a qualsevol àmbit.Després aquestes línies, ja saps: corre a la teva llibreria o biblioteca més propera i preparat perquè la teva idea de negoci triomfi Que res t’aturi! 

“La lectura no dóna la saviesa a l’home; li dóna coneixements”.

William Somerset Maugham

Compártelo

Inici de sessió