Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-10-20

Assistir a congressos i fires relacionades amb la teva activitat professional és fonamental per a fer networking i, en conseqüència, per a donar a conèixer el teu negoci, expandir-lo o ampliar la teva xarxa de contactes. Però, imagines conèixer a professionals de qualsevol part del món sense tenir que desplaçar-te? Per a donar resposta a aquesta necessitat empresarial va néixer LinkedIn: una xarxa social professional que posa en contacte a milions d’empreses i professionals de tot el món i que compta ja amb més de 450 milions d’usuaris registrats.

Tot i així, encara són molts els que no saben exactament com funciona i com treure-li el màxim rendiment. Des de Lexington et donem alguns consells que has de tenir en compte si vols saber com utilitzar LinkedIn per a ampliar la teva xarxa de contactes de manera qualificada i promoure un networking actiu, pren nota!:

1. Un perfil complet

Si vols ampliar la teva xarxa de contactes i encara no tens creat un perfil de LinkedIn, a què esperes? Escull una bona foto, omple la teva experiència professional, aptituds, idiomes, educació i treballa amb especial compte a la part “extracte”, ja que es la teva carta de presentació. Amb dedicació… podràs aconseguir el nivell “eminència”.

2. Connecta amb nous contactes

El que s’ha de tenir molt clar a l’hora de connectar amb nous perfils professionals és que els contactes a LinkedIn no són qüestió de quantitat, sinó de qualitat. Així que busca usuaris que t’aportin un valor afegit o dels que puguis aprendre del teu  mateix sector professional.

3. Publica contingut

Actualitza  el teu perfil diàriament amb contingut que sigui d’interès i aporti valor. D’aquesta manera no només estaràs donant visibilitat al teu perfil, sinó que tant LinkedIn com els teus contactes valoraran positivament la teva activitat, podent arribar a ser considerat com a expert en el sector.

4. Coneix als LION

Els LinkedIn Open Networking són una figura clau en el desenvolupament i expansió de la teva xarxa, ja que t’ajudarà a fer networking. Es tracta de perfils que actuen com a connectors per a que puguis aprofitar i introduir-te en el diàleg que ofereix aquesta xarxa.

5. Uneix-te a grups de debat

No tinguis l’ intenció d’unir-te a tots els grups que trobis, sinó a aquells que t’aportin valor i que t’interessin realment pel tipus de converses que s’estableixen. Podràs reflectir les teves inquietuds i aprendre de les qüestions plantejades pels demés.

6. Interactua amb els teus contactes

No només actualitzant el  teu perfil i participant en grups de debat estaràs aprofitant al màxim com utilitzar LinkedIn, sinó que hauràs d’interactuar de manera de manera continua amb els teus contactes. Com? Comenta i recomana les seves publicacions als seus perfils personals i als grups, de manera que provoquis en ells el mateix efecte i les teves actualitzacions cada vegada arribin a més professionals i amb això més oportunitats d’establir sinergies.

“El networking és una part essencial en la construcció de la riquesa.”

Armstrong Williams

Compártelo

Inici de sessió