Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-09-22

El networking és la clau per a donar a conèixer el teu negoci, expandir-lo i ampliar la xarxa de contactes, i els llocs idonis per a practicar-lo és a fires, congressos i esdeveniments relacionats amb el sector en el que la teva empresa desenvolupa la seva activitat.

Expandeix el teu negoci i amplia la xarxa de contactes practicant el networking a fires i congressos

Així doncs, com a professional dels negocis, líder empresarial i/o emprenedor és fonamental que et deixis veure en aquests esdeveniments per a: augmentar els teus coneixements, conèixer els punts de vista de diferents experts, compartir les teves experiències, conèixer de primera mà les últimes novetats de productes o serveis i activar la busca de noves oportunitats de negoci, partners o possibles clients potencials.

Per aquest motiu, des de Lexington detallem a continuació quatre de les fires internacionals de negocis més importants que no has de deixar de costat si vols focalitzar la teva estratègia en el networking:

1. World Business Forum

Aquest congrés internacional organitzat per World Of Business Ideas, es celebra anualment a diferents ciutats d’Amèrica, Europa i Àsia i reuneix durant dos dies a milers de CEOs, emprenedors, innovadors, pensadors, artistes i esportistes per tal d’aprendre i ser inspirats per algunes de les figures més influents dels negocis.

2. Expo Real Múnich

Aquest saló internacional del immoble industrial, comercial i de negocis, es celebra cada any a la ciutat alemanya de Múnich i va dirigida a promotors, assessors immobiliaris, bancs, inversors, responsables d’expansió, ciutats i regions econòmiques que volen conèixer les últimes novetats i tendències del sector.

3. Saló SME

Saló SME és una fira que es celebra a la capital francesa de manera anual i va dirigida a emprenedors o futurs emprenedors que volen saber com crear un negoci. Així mateix, en aquest esdeveniment podran informar-se i formar-se a través de 200 conferències, 180 expositors i més de 500 experts en emprenedoria.

4. Experience TNW Conference

Es tracta d’un punt de trobada anual per a més de 20.000 professionals i líders del món de la tecnologia, capital de risc i empresaris. Així doncs, representa una gran oportunitat per a aprendre, escoltar i conèixer de primera mà als millors professionals del sector.

“El networking és una part essencial a la construcció de la riquesa.”

Armstrong Williams

Compártelo

Inici de sessió