Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-01-28

En que ets bo al teu treball? La majoria de les persones no  saben respondre correctament a aquesta pregunta. Aquest és l’error número 1 i el que et porta directament cap a l’ ineficiència. Conèixer els teus punts forts et permetrà reduir temps, obtenir millors resultat i augmentarà la teva motivació i satisfacció tant personal com laboral.Si vols millorar les teves tasques diàries, pren nota d’aquests consells per a identificar i explotar les teves fortaleses laborals:

  1. Primer de tot: fes una llista amb totes les activitats que realitzes durant el dia, des de que et lleves fins que vas a dormir. Un bon truc és escriure un diari per a que poc a poc siguis més conscient de tot el que fas. Així valoraràs més el teu esforç i et motivaràs.
  2. Un cop tinguis fet el llistat, analitza’l punt per punt. Quines coses et costen més? Hi ha alguna cosa que no t’agradi fer? Alguna de les teves tasques et resulta especialment gratificant? Deixes tasques pendents? Per que? Està demostrat que les persones tenim una mala costum de endarrerir aquelles tasques que ens resulten més difícils, aquelles amb les que ens sentim menys a gust. Pots utilitzar un sistema de puntuat per a anotar les teves preferències.
  3. Reflexiona sobre l’anàlisi i pensa perquè t’inclines més per unes que per altres. Potser és per la seva tipologia, potser que sigui perquè et permet desenvolupar més la teva part més creativa, etc. Normalment els nostres gustos estan vinculats amb els nostres valors i la nostra personalitat. Quan trobis el nexe d’unió podràs identificar les teves fortaleses.
  4. Per a explotar-les, comença el dia amb les tasques que més t’agraden. Així estaràs motivat des de primera hora, estalviaràs temps i, al tenir la sensació que has avançat, no et desesperaràs amb la resta de feina. Això si, et recomanem que intentis acabar amb cada cosa que comencis, sinó ho aplaçaràs moltes vegades i tindràs la sensació de que és interminable.
  5. Proposa potenciar el treball en equip. Realitzar activitat com un brainstorming és molt beneficiós, tant per a l’empresa com per als treballadors, ja que permet que  cada membre del grup aporti el talent que destaca. D’aquesta manera, s’aconsegueix no només millors resultats en menys temps, sinó que aquest són més innovadors i creatius. Les oficines flexibles de Lexington són l’espai perfecte per aquest tipus d’accions.
  6. El divendres, reserva’t uns minuts i fes una valoració de tota la setmana. Comprova si has aconseguit avançar més tasques, si has complert els objectius, si t’has sentit més còmode i, si has complert els objectius i has superat els nivells habituals.

Està clar que és impossible ser bo en tot, però si aprens a identificar i explotar les teves fortaleses laborals, veuràs com millores i et sents més satisfet amb els teu treball.

“El secret de l’èxit no radica en enfortir les nostres debilitats, sinó en potenciar les nostres fortaleses” David Fischman

Compártelo

Inici de sessió