Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2020-06-25

Fa mesos que ens enfrontem a les dificultats que per tots està suposant aquesta crisi sanitària. La majoria de les empreses han vist com, de la nit al dia, els seus models de negoci s’han transformat per complet, les mesures de seguretat s’han convertit en protagonistes i com les noves formes de treball després de la COVID-19 han arribat per quedar-se.

A Lexington també hem viscut molt de prop aquesta transformació i, per abordar-la amb les majors garanties, hem apostat per donar tot el sentit a la paraula que defineix als nostres espais de treball: la flexibilitat. Com? Modelant els nostres serveis per atendre les demandes actuals i oferint facilitats per aconseguir minimitzar el risc. Un procés de canvi al qual hem sumat un important ventall de mesures de seguretat: un protocol exhaustiu i contrastat que pugui oferir la confiança necessària tant als clients actuals com als nous usuaris que s’estan incorporant en aquestes setmanes o s’incorporaran al llarg dels pròxims mesos.

Identificació de qualitat “Garantia Madrid”

#TornaSeguraLexington és el protocol de seguretat i higiene desenvolupat per Lexington i implementat en tots els nostres centres de negocis tant a Madrid com a Barcelona. Cada una de les nostres localitzacions ha estat reforçada a tots els nivells per aconseguir les majors garanties com espais de treball saludables.

Gràcies a aquesta tasca, estem molt orgullosos d’haver estat reconeguts amb l’identificatiu Garantia Madrid. Un segell atorgat a companyies que han demostrat el seu compromís a la prevenció i minimització dels riscos provocats per la COVID-19.

L’identificatiu Garantia Madrid és un Certificador de Compromís dels comerços, empreses, indústries, autònoms i entitats del tercer sector, promogut per la Fundació Madrid per la Competitivitat, amb la prevenció i minimització dels riscos provocats per la Covid-19.

A mes a mes, hem obtingut la concessió dels tres identificatius disponibles:

Identificatiu de mesures de compliment:

Representa el compliment amb les normes exigibles.

Identificatiu de mesures extraordinàries:

Representa que el comerç, empresa o professional ha anat més enllà de l’exigit per les normes d’aplicació, manifestant així un compromís afegit per la seguretat i la salut dels seus treballadors i clients.

Identificatiu d’acció solidària:

Representa que el comerç, empresa o professional, ha desenvolupat una activitat solidària singular i de suport contra la COVID-19, mereixedors del respecte, consideració i afecte.

Algunes mesures com la intensificació en les tasques de desinfecció, la implementació de fórmules per garantir la distància de seguretat o la comunicació constant i transparent amb els usuaris sobre totes les decisions preses han estat clau per l’obtenció d’aquest certificat de garantia i qualitat.

Membres del programa Safe Spaces™

A més a més de l’identificatiu de qualitat “Garantia Madrid” des de fa unes setmanes, Lexington forma també part del programa Safe Spaces™. Una iniciativa promoguda per Upflex i dissenyada per ajudat tant a les companyies com els seus treballadors a seguir els passos necessaris per transformar els seus espais de treball en entorns segurs i saludables.

Les mesures de seguretat i higiene implementades per Lexington han fet possible que els nostres espais estiguin categoritzats i considerats dins de l’organització com entorns de treball Safe Spaces™.

Uns reconeixements que ens ajuden a seguir endavant amb totes les ganes, a treballar en noves iniciatives i a promoure un concepte d’espais de treball on la seguretat i el benestar dels usuaris siguin els pilars fonamentals.

“Ningú triomfa sense esforç. Aquells que triomfen deuen el seu èxit a la perseverança”

Ramana Maharshi

 

Compártelo

Inici de sessió