Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

Si tens al cap l’opció d’oferir als teus empleats formacions periòdiques per ajudar-los a millorar les seves funcions i productivitat, però no acabes de posar-les en marxa, en aquest post t’expliquem alguns avantatges que segur et convenceran endavant!:

La formació en empreses millora la competitivitat i la productivitat dels treballadors

[ I ] Increment de la qualitat dels productes/ serveis:

Si la plantilla està ben formada i desenvolupa les seves funcions de la manera més eficient possible, el producte/servei amb el qual treballen en el seu dia a dia també s’anirà millorant. I és que… Qui millor que els empleats per conèixer al 100% els productes o serveis que s’ofereixen.?

[ II ]  El nivell de competitivitat i rendibilitat de l’empresa augmenta:

Una empresa constituïda per un equip de treball preparat i ben format te moltes més paperetes de ser competitiva, convertir-se en un referent del sector i assolir un alt nivell de creixement potencial.

[ III ]  Gran capacitat d’adaptació als canvis del mercat:

Si una empresa prioritza el benestar dels seus treballadors i els ofereix formacions continues per a millorar les seves funcions i es desenvolupin professionalment, farà que existeixi una gran capacitat d’adaptació front els possibles canvis de mercat.

[ IV ] Augmenta el compromís del personal amb l’empresa:

Un treballador que rep formació al seu propi àmbit de feina, comprova de primera mà un alt grau d’implicació per part de l’empresa. D’aquesta manera, el treballador també adquireix una actitud de compromís i fidelitat. 

[ V ]  Millora la qualificació dels treballadors:

Les formacions en empreses ajuden a fer que els treballadors millorin els seus coneixements i aprenguin a exercir les seves funcions de manera més critica i efectiva. A més a més, permeten augmentar la motivació, guanyar confiança, així com disminuir la sensació d’estancament professional.

Les formacions contínues permeten als treballadors augmentar la motivació, guanyar autoconfiança i disminuir la sensació d’estancament professional

Imparteix les teves formacions a les nostres sales 😉

Per impartir formacions, moltes empreses no disposen d’instal·lacions adequades i requereixen sales que ofereixin màximes prestacions possibles. A Lexington, com pioners del sector dels centres de negoci, apostem pel que avui coneixem com entorns col·laboratius, oferint als nostres clients espais flexibles i adaptables a les necessitats de cada tipus de formació.

Si necessites llogar una sala de formació, fes clic aquí, coneix les nostres propostes en les millors ubicacions de Madrid i Barcelona i aprofita… Les promocions disponibles!

“Accepta la responsabilitat de fer dels teus somnis una realitat.”

Les Brown

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Som més que un coworking, oferim Workplace com a servei per acompanyar les empreses en l'adaptació al nou entorn laboral.

Compártelo