Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2021-01-28

Si tens al cap l’opció d’oferir als teus empleats formacions periòdiques per ajudar-los a millorar les seves funcions i productivitat, però no acabes de posar-les en marxa, en aquest post t’expliquem alguns avantatges que segur et convenceran d’aixo, endavant!:

La formació en empreses millora la competitivitat i la productivitat dels treballadors

Avantatges formació per empreses

1. Increment de la qualitat dels productes/ serveis:

Si la plantilla està ben formada i desenvolupa les seves funcions de la manera més eficient possible, el producte/servei amb el qual treballen en el seu dia a dia també s’anirà millorant. I és que… Qui millor que els empleats per conèixer al 100% els productes o serveis que s’ofereixen.?

2. El nivell de competitivitat i rendibilitat de l’empresa augmenta:

Una empresa constituïda per un equip de treball preparat i ben format, és una empresa competitiva i amb un gran potencial, cosa que la farà a més a més de convertir-se en referent del sector i assolir així un alt nivell de creixement.

3.  Gran capacitat d’adaptació als canvis del mercat:

El fet que una empresa prioritzi el benestar dels seus treballadors i els ofereixi formacions contínues perquè millorin les seves funcions i es desenvolupin professionalment en aquesta, fa que existeixi una gran capacitat d’adaptació i de resposta davant els possibles canvis del mercat.

4. Augmenta el compromís del personal amb l’empresa:

Un treballador que rep formació al seu propi àmbit de feina, comprova de primera mà un alt grau d’implicació per part de l’empresa. D’aquesta manera, el treballador també adquireix una actitud de compromís i fidelitat amb ella.

5.  Millora la qualificació dels treballadors:

Les formacions en empreses ajuden a fer que els treballadors millorin els seus coneixements i aprenguin a exercir les seves funcions de manera més critica i efectiva. A més a més, permeten augmentar la motivació, guanyar confiança, així com disminuir la sensació d’estancament professional.

6. Atrau talent a l’empresa

Una empresa que ofereix entre les seves condicions de treball, un programa de formació continua i de qualitat, fa que futurs treballadors tinguin una empresa entre les seves primeres opcions. Pel que fa a la formació per empreses serà clau per atraure i retenir talent, i és que el factor humà és el valor més important del creixement dels negocis.

Les formacions contínues permeten als treballadors augmentar la motivació, guanyar autoconfiança i disminuir la sensació d’estancament professional

Formacions a les nostres sales.

Per impartir formacions, moltes empreses no disposen d’instal·lacions adequades i requereixen sales que ofereixin màximes prestacions possibles. A Lexington, com pioners del sector dels centres de negoci, apostem pel que avui coneixem com entorns col·laboratius, oferint als nostres clients espais flexibles i adaptables a les necessitats de cada tipus de formació.

Potser t'interessa

Sales de reunions

Lloguer de sales polivalents que proporcionen a la teva empresa un impacte addicional. Perquè moltes vegades l'èxit d'una reunió depèn...

Actualment i a causa de la pandèmia del coronavirus, hem transformat totes les nostres sales en entorns completament segurs, complint amb les mesures d’higiene i distancia en seguretat i assolint el segell de qualitat de garantia Madrid. Així que si necessites llogar una sala de formació a Madrid o Barcelona, no dubtis en contactar amb nosaltres, estarem encantats d’atendre’t.

“Accepta la responsabilitat de fer dels teus somnis una realitat.”

Les Brown

 

Compártelo

Inici de sessió