Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-08-31

Estar segur d’un mateix i tenir l’autoestima alta, és clau en tots els àmbits de la nostra vida. En aquest post, en concret, et donarem algunes tècniques per saber com guanyar confiança en tu mateix i que es veu reflectit positivament (des de ja) en la teva rutina laboral. Anem per feina!

1. Acceptat:

Abans que res, has d’acceptar-te tal com ets i comprendre que ningú és perfecte. Per això, coneix a la perfecció quines són les teves debilitats i fortaleses, treballant a mostrar aquestes últimes i millorant les primeres. Només així podràs començar a modelar la teva confiança i convertir-te en una persona 100% segura de tu mateixa.

2. Parla en públic:

Pot ser que parlar en públic no sigui el que millor se’t dona, però és la manera de començar a combatre aquesta por escènica que et sotja en cada presentació, reunió, i aconseguir, “pas a pas”, més confiança en tu mateix. Pren-te aquests moments com a reptes personals, afronta’ls com èxits professionals i estigues sempre tranquil, ja que els teus companys de feina segur que són ja (o quasi) com la teva família;).

Una bona comunicació a la feina es fonamental per guanyar confiança i augmentar el benestar amb un mateix

3. Be postitive, think positive!

L’actitud positiva implica està predisposat a encarar els problemes per intentar resoldre’ls i a veure les coses amb optimisme i esperança … a per ella!

L’actitud positiva implica estar predisposat a encarar els problemes per intentar resoldre’ls i per veure les coses amb optimisme i esperança

Així que, et recomanem adoptar una actitud positiva i receptiva per augmentar la teva autoestima, estar més segur de tu mateix i, per descomptat, crear un bon ambient de treball. La ment és molt sàvia i, si no es denomina, es converteix en un camp de concentració que et reprimeix i anul·la, per tant… Pensa en positiu!

4. Apuntat a tots els “saraos”:

En molts casos, la baixa autoestima sol derivar a un baix nivell de relacions socials. Aposta per participar de forma activa en esdeveniments, quedades, afterworks… això et donarà més visibilitat i protagonisme i t’ajudarà a sentir-te més segur i a guanyar confiança en tu mateix.

Comença a practicar les tècniques que t’acabem de recomanar en el post i, si se t’ocorren més formes de millorar la confiança en un mateix, explica’n-os-les! Endavant!

“Sense l’absoluta confiança en un mateix, un està destinat al fracàs”

Charles Chaplin

 

Compártelo

Inici de sessió