Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-07-07

L’estiu ja està aquí i amb ell la majoria dels treballadors aprofiten el bon temps per a sol·licitar les seves vacances. En aquest sentit, moltes empreses es posen les mans al cap al pensar que el ritme i la productivitat del seu negoci es veuran afectats per l’absència de treballadors durant aquests mesos.

Per evitar que això passi, com a líder empresarial has de ser previsor i establir un pla clar que defineixi com l’empresa afrontarà els dies amb menys personal i com repartir les diferents tasques.

La previsió és la clau per a evitar que el ritme i la productivitat de la teva empresa es vegi afectat per l’absència de treballadors que estan fent vacances

No et perdis els següents business tips que et proposem des de els Centres de Negocis Lexington per a que els mesos d’estiu siguin més suportables i no apareguin les complicacions típiques per la manca de treballadors:

1. Eines online per a la gestió de vacances

Abans de res, treballa amb una eina online pràctica i eficient que permeti sol·licitar i comunicar als teus treballadors els seus dies lliures, d’aquesta manera tota l’empresa coneixerà les absències de cadascun. Aquesta és una de les plataformes especialitzades en la planificació de vacances: Woffu o Endalia.

2. Planifica els teus Recursos Humans

Organitzat juntament amb el departament de RRHH per a establir un pla que asseguri que l’absència d’alguns treballadors no influeixi a la productivitat de l’empresa i que les tasques prioritàries quedin el més avançades possible. Baralla també la possibilitat de contractar a un freelance o treballador de plantilla amb experiència prèvia en aquest lloc de treball per a cobrir aquestes baixes. En aquest punt, establir prioritats és essencial per a que puguin sortir endavant els projectes.

3. Eines per a programar tasques

En algunes professions existeix la possibilitat de programar tasques com poden ser les publicacions a xarxes socials o enviament de emails, entre d’altres. Una manera àgil de mantenir al dia els teus canals de comunicació i relació directa am els teus seguidors.

4. Aprèn a delegar

Selecciona al treballadors que vegis més capacitat per a assumir algunes responsabilitats que, fins el moment només realitzaves tu. Involucra’l i dóna-li més llibertat per a prendre decisions. Si desitges millorar l’ús del teu temps, delegar és essencial.

Treballar sense un pla previst quan alguns dels treballadors estan de vacances, repercutirà en la qualitat de la productivitat de l’empresa

Recorda que treballar sense un pla previst quan hi ha treballadors de vacances pot afectar a la resta que es queden a l’empresa, incrementant les seves hores laborables i repercutint a la qualitat de la productivitat de l’empresa. Per això, establir aquests mecanismes farà que tinguis sota control el negoci en absència d’alguns treballadors.

  “El talent guanya partits, però el treball en equip i l’ intel·ligència guanyen campionats”

Michael Jordan

Compártelo

Inici de sessió