Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-01-05

Avui dia i a conseqüència del creixent número de ciber atacs a empreses, la seguretat a la xarxa s’ha convertit en una de les prioritats. En aquest sentit, segons l’Informe Anual de Seguretat de Cisco, només el 45% de les companyies confien plenament en la seva estratègia de seguretat, i un 48% dels directius enquestats està preocupat per la ciber seguretat de la companyia.

Degut al creixent número d’atacs informàtics a empreses, la ciber seguretat s’ha convertit en una prioritat

Moltes empreses compten amb infraestructures obsoletes i software sense actualitzar, convertint-se així en un blanc perfecte per als ciber atacs. Des de Lexington et recordem los consells bàsics que has de tenir en compte per salvaguardar la ciber seguretat del teu negoci:

Conscienciació dels treballadors

Sabies que la via d’accés principal dels ciber delinqüents són els treballadors? Per a evitar això, és necessari realitzar campanyes de formació i conscienciació als treballadors sobre les polítiques de seguretat de cada companyia.

Instal·lar antivirus

Qualsevol ordinador i dispositiu electrònic amb connexió a Internet ha de comptar amb un bon antivirus per a assegurar els equips i dades de l’empresa.

Contrasenyes seguresEs imprescindible que les claus utilitzades pels treballadors respectin els requisits sol·licitats per les contrasenyes segures i siguin canviades amb freqüència per a garantir la seva seguretat.Vigila els USB

S’ha de tenir un compte especial quan dispositius externs es connecten als equips de la teva empresa, com pot ser el cas dels USB, disc dur extraïbles o targetes de memòria. Hem d’assegurar-nos que tots els arxius procedents d’aquests dispositius externs són analitzats per un antivirus abans de copiar-los o executar-los a qualsevol màquina de l’empresa.

Software actualitzatMantenir els programes actualitzats és fonamental per a salvaguardar la seguretat als equips de la empresa. En cas de no utilitzar alguns, es recomana desinstalar-los.Còpies de seguretatRealitzar de quan en quan còpies de seguretat es converteix en un valuós recurs per a no perdre l’ informació essencial en cas d’un atac cibernètic.

Per últim, també és aconsellable destinar una quantitat del pressupost a adquirir hardware de seguretat com cables per als ordinadors portàtils, claus U2F, accessoris per a carregar el mòbil de manera segura, etc. Inversions assequibles que podrien estalviar diners a llarg termini a la empresa.

“El valor d’una idea radica en l’ús de la mateixa”.

Thomas Edison.

Compártelo

Inici de sessió