Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

Heu sentit a parlar moltes vegades del concepte, però segueixes sense tenir clar que és un centre de negocis? No et preocupis, estàs en el bloc adequat. Un centre de negocis és un espai de treball on els professionals poden contractar tots els serveis necessaris per desenvolupar amb èxit la seva activitat.

Els costos d’inversió inicial per una empresa són un 84% inferiors en un centre de negocis, segons un estudi de la consultora Valfin

Els centres de negocis s’han convertit en una tendència gràcies a una idea de negoci tan senzilla com eficaç: tenir sempre present les necessitats, les exigències i les motivacions de les empreses i dels treballadors d’avui en dia.

Lloguer d’espais en centres de negocis: Quins avantatges tenen?

La contractació de centres de negocis és una elecció que prenen cada cop més empreses, conscients dels beneficis que aquests workspaces aporten als seus negocis. Vols conèixer els beneficis que poden oferir a la teva empresa?

Oportunitat de fer networking

Un centre de negocis és ideal per establir sinergies amb altres empreses ubicades en el mateix lloc. Si s’aconsegueix desenvolupar aquestes relacions correctament, poden donar lloc a nous clients, proveïdors o col·laboradors.

Estalvia temps

Et permeten ubicar-te a la teva oficina nova en un temps rècord. Oblidat de perdre el temps amb interminables gestions. El present és llogar un espai de treball equipat des del primer dia, amb tot el que necessites. I fora preocupacions!

Redueix gastos

Un cop comencis a treballar en un centre de negocis, comprovaràs ràpidament l’econòmic que resulta per la teva empresa. Despeses recurrents com internet, subministraments, manteniment, neteja, atenció a les trucades, direcció de negocis, etc. ja estan inclosos en el teu lloguer mensual. Ja tens pensat a on redirigir els diners que estalviaràs tots els mesos?; )

Projecta una imatge profesional

Els workspaces estan ubicats en llocs estratègics i tenen una arquitectura i una distribució de l’espai molt atractiva. Això et permetrà donar una bona imatge davant els teus clients, generen en ells, confiança i seguretat. Quan organitzis una reunió et podran preocupar diferents assumptes com és normal, però sempre tindràs la seguretat que es desenvoluparà en un lloc que complirà les expectatives dels assistents.

Beneficiat de la seva flexibilitat

Vols ubicar-te en un despatx durant un llarg període de temps o només durant uns mesos? Qualsevol opció es valida. La teva empresa ira creixent i necessites anar augmentant el teu espai progressivament? Perfecte. Prefereixes una sala de reunions o un servei de videoconferència només per unes hores? Endavant! Aquesta flexibilitat és cada vegada més valorada pels professionals, que agraeixen treballar en un lloc adaptat a les seves necessitats.

Enamorat dels petits detalls

Un centre de negocis és molt més que un espai de treball, ja que dins del mateix podràs trobar multitud de detalls i racons especials que faran el teu dia a dia molt més amè. Acolorides social àrees, inspiradores zones de treball en equip, cabines telefòniques insonoritzades, cafès per a tots els gustos, activitats wellness o les últimes novetats tecnològiques.

Diferències entre centre de negocis i coworking

La confusió entre els termes centre de negocis i coworking és bastant habitual. La clau per diferenciar-los és tenir clar que els coworking es regeixen per una filosofia de treball que consisteix en la col·laboració i cooperació mútua dins un espai compartit. Mentre que els centres de negocis combinen la privacitat d’un espai propi amb la convivència en les zones comunes. Això permet que els usuaris siguin lliures per decidir fins a quin punt volen col·laborar.

Ja saps el que un centre de negocis pot aportar al teu negoci? Doncs potser t’interessarà conèixer els serveis que ofereix els workspaces de Lexington: Lloguer de sales de reunions i formació, oficines, despatxos i servei de videoconferència. Sona bé, no?

“L’èxit no s’obté només amb qualitats especials. És sobretot un treball de constància, de mètode I d’organització.”

Victor Hugo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Som més que un coworking, oferim Workplace com a servei per acompanyar les empreses en l'adaptació al nou entorn laboral.

Compártelo

Utilitzem cookies | Mes info
Preferències de les cookies